Catalunya, l’exportadora de Halal.

Catalunya, l’exportadora de Halal.

Ja sabeu que a l’estat espanyol hi ha com a mínim 190 escorxadors (un 28% del total) que fan servir aquesta forma de matança?

Ja sabeu que gairebé la meitat, o potser fins i tot més, del total del bestiar que se sacrifica a casa nostra, ho és per aquesta via cruel?

Ja sabeu que no hi ha obligació legal d’etiquetar la carn que prové d’aquest tipus de matança i que, per això, de vegades sense saber-ho … N’esteu comprant i consumint?

Ja sabeu que per sentència del tribunal europeu els estats poden prohibir el sacrifici del bestiar d’aquesta manera i que a Eslovènia, Finlàndia, Dinamarca, Suècia i Bèlgica (Flandes i Valònia), ja ho han prohibit?

…. I per acabar. Ja sabeu que Catalunya (“capdavantera” en aquesta salvatjada) fins i tot exporta carn de matança Halal a Àfrica del nord i l’Orient Mitjà, i fins i tot a altres indrets d’Europa?

Per nosaltres la proposta és i serà sempre invariable: Derogació immediata dels articles que dins les lleis corresponents permeten a religions i costums estrangers el sacrifici amb dessagnament i sense atordiment previ dels animals (ritus Halal i Kosher). Prohibició immediata.

Acabarem amb aquesta pràctica a casa nostra … PER SEMPRE!

No hi ha comentaris

Publica un comentari