“Catalunya s’envelleix”

“Catalunya s’envelleix”

…. Un article de la premsa tan cert com esbiaixat, eufemismes a part.

Parlar de demografia i obviar la invasió migratòria i les seves conseqüències és com parlar dels cotxes elèctrics sense parlar de les conseqüències del seu procés de fabricació … això és justament el que trobareu a l’article.
Puntualitzem, “Catalunya envelleix” és un eufemisme. CATALUNYA S’ESTÀ MORINT, com la resta de l’Europa occidental, l’única variant és la velocitat.

El Motiu de tenir una de les taxes de natalitat més baixes de món NO ÉS l’economia, si bé aquesta influeix, com també altres factors que avui no tractarem.

Si aneu al capítol “Polítiques per incentivar la natalitat”, veureu que no esmenta CAP MENA D’AJUT pel que fa al principat. Per què? Doncs perquè en quaranta anys els ajuts per remuntar-la han estat pràcticament igual a 0.

L’any 1982, ara fa 40 anys, els demògrafs JA VAN ADVERTIR que entràvem en natalitat per sota de reemplaçament poblacional. Com ja hem dit, la Generalitat mai ha fet res per redreçar la situació, més ben dit SÍ QUE HO HA FET, ha ESTIMULAT, fins i tot més que el mateix estat espanyol, la immigració massiva. Un milió vuit-cents mil en menys de 30 anys. Alerta a la dada: som l’indret d’Europa que proporcionalment ha rebut més immigració durant aquest període.

Les minses projeccions natalistes esmentades al final de l’article, no ens enganyem, es fonamenten únicament en les extrapolacions de la dels immigrants, especialment de les dones musulmanes, que si bé són minoria, estan en disposició d’influir en l’estadística.

LA DECISIÓ DELS NOSTRES GOVERNATS ENFRONT D’AQUESTA SITUACIÓ ESTÀ PRESA FA ANYS, I SE’N DIU SUBSTITUCIÓ PER DEMOGRAFIA.

O els canvien a ells, o ells ens canviaran a nosaltres … pels altres.
Ja ho estan fent.

No hi ha comentaris

Publica un comentari