Catalunya, una olla de pressió.

Catalunya, una olla de pressió.

Els immigracionistes han deixat que Catalunya es converteixi una bomba de rellotgeria.

El gran nombre d’operacions antiterroristes que es porten a terme en són un clar indici. La pressió existent és brutal i per molt eficaços que siguin les forces de seguretat es produirà un atemptat, això són, per desgràcia, faves comptades. Ja fa mesos i mesos que estem en un nivell 4 de seguretat (el màxim és el 5 que vol dir que hi haurà un atemptat imminent i comporta el desplegament de soldats pels carrers). Les escenes de l’estació de Sants de fa uns dies són més de nivell 5 que de 4.

Els responsables d’aquesta situació són el conglomerat polític-econòmic, format pels lliberals globalitzadors i l’esquerra del mundialisme. I malgrat el que és evident que passarà, i ja ha passat a altres indrets d’Europa, continuen deixant entrar immigració, fins i tot l’encoratgen amb l’excusa dels “refugiats” (ara tots són refugiats, no ús heu fitxat?) per això els qualifiquem de responsables criminals de tot el que està per passar.

No hi ha consideracions, no hi ha tolerància, ni hi ha cap dubte, la protecció del poble català hauria de ser la principal tasca d’un govern català, avui no és així.
Les coses han de canviar, .. Les canviarem.

SOM catalans.

http://catalunyadiari.cat/…/una-detinguda-en-una-operacio-a…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.