Catedral de Nantes. Incendi provocat.

Catedral de Nantes. Incendi provocat.

La inoperància institucional, i en conseqüència policial, a l’hora d’aclarir i resoldre els incendis INTENCIONATS d’esglésies a Franca té la seva contrapartida en l’eficàcia brutal a l’hora de perseguir als dissidents identitaris-nacionalistes.

Més de 20 esglésies en el darrer any (i encara més si anem més endarrere) l’última ha estat la catedral de Nantes a la capital històrica de Bretanya, va trigar 450 anys a ser construïda, tenia un orgue de més de 400 anys, unes vidrieres úniques i albergava les tombes de Francisco II i Anna de Bretanya, els últims ducs de la Bretanya independent.

Tots aquest atemptats ni són casualitats ni són aleatoris, són fets premeditats contra el que representen les catedrals i les esglésies, molt més enllà del fet estrictament religiós. Són part de la nostra història, identitat i cultura com europeus i és això, justament això, és el que s’està atacant.

Els pocs cops que s’ha enxampat els autors no han merescut ni una trista menció “als mitjans d’informació” .. Un fet cabdal que confirma que diem, i més quan ja sabem … el seu origen.

Tota Europa occidental està patint un atac, defensem-nos.

SOM Catalans.

https://www.patrimoine-religieux.fr/…/11-eglises-incendiees…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.