Cau el castell de cartes.

Cau el castell de cartes.

Heinz-Christian Strache, molt bon amic de SOM Catalans, ha estat absolt finalment de totes les acusacions.

El parany, pomposament anomenat per la premsa a sou com “ibizagate” i ara ja completament desmuntat, va engendrar-se “ad hoc” per apartar-lo de la política directa, en aquell moment era vicecanceller d’Àustria.

Recordem, les seves polítiques de trencament amb les dinàmiques de la globalització i la bona relació amb els estats del grup Visegrad i especialment amb Rússia, això era molt més del que el sistema podia permetre. Eren els temps quan ens explicava que anava sempre amb armilla antibales perquè un atemptat contra la seva vida era bastant probable … Si bé el sistema va preferir utilitzar amb ell “una altra tècnica”.

El que li ha passat a Heinz-Christian Strache té un amarg regust i ens obliga a recordar el sospitós i mai aclarit accident de cotxe (un més de la llarga llista d’accidents de circulació de líders identitaris europeus durant la segona meitat del segle XX) que va posar fi a la vida de Jörg Haider, també del FPÖ, que també va gosar anar “més enllà”.

Des de SOM Catalans enviem la nostra felicitació a Strache per aquesta gran i definitiva victòria.

https://www.europapress.es/internacional/noticia-absuelto-nuevamente-ex-vicecanciller-austriaco-strache-condena-15-meses-corrupcion-20230110192630.html?fbclid=IwAR2vPHf-JGfDhRgE5c-45IbCGp17Nl5qzVkALUjBm8TPmpwRPrkFmV0YzsQ

No hi ha comentaris

Publica un comentari