Cavall de Troia.

Cavall de Troia.

Una cosa és commemorar les víctimes de la segona guerra mundial, i un altre intentar barrejar el que no té res a veure.
“L’anàlisi” concloent de les paraules d’aquesta dona és només intel·ligible per a éssers unineuronals. Resulta que defensar casa teva, que prendre consciència del perill que ens envolta, que adonar-se’n com arriben centenars i centenars de milers de gents impossibles d’absorbir i considerar els problemes que tot això comporta .. És feixisme.

Tot plegat digne d’un “raonament” de cervell restret que ho ha extret d’un pamflet comunisto-cupaire, que en resum és la típica accepció marxista: tot el que no ens agrada, és feixisme.
Disbarats com aquest només poden tenir una intenció, afeblir les defenses dels catalans envers les onades migratòries que patim, unes onades a les quals com no posem dics de contenció, ens arrossegaran.

El més sagnant de tot és que aquest discurs l’hauríem d’escoltar en boca d’espanyolistes que van a la cerca d’acabar amb el català per la via de l’eliminació-dissolució del nostre poble, sentir-lo d’una suposada independentista és imperdonable i només mereix un qualificatiu, TRAÏCIÓ.

http://politica.e-noticies.cat/forcadell-diu-que-donar-lesquena-als-refugiats-fa-creixer-el-feixisme-107740.html

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.