CDC ni independentista ni nacionalista.

CDC ni independentista ni nacionalista.

CDC vol “refundar”, ofegada pels casos de corrupció i amb una decreixent credibilitat a la societat catalana, les noves generacions de la formació – amb Josep Rull al capdavant- intenten rentar les seves sigles, amb l’objectiu de seguir mantenint-se en el poder i perpetuar el seu control sobre la política i l’economia catalana.

El que CDC no està disposada a canviar són els fonaments del seu partit, i si hi ha una regla que ha definit a aquesta formació durant gairebé quatre dècades, és la de l’ambigüitat calculada, la permanent indecisió, la no presa de decisions; com diem col·loquialment “a fer la puta i la ramoneta” per mantenir-se en la seva situació oligàrquica.

Ara, la proximitat dels comicis del 27S donava una oportunitat als convergents per dir clarament què són, i han tornat a fallar. CDC no es declara independentista -tots sabem que no ho és- i alhora pretén fer-nos creure que votar les seves llistes al maig i al setembre és votar independència. Decididament, no s’han pres a la societat catalana de debò.

CDC ha anat més enllà en els seus laberints dialectes i ha dit que no és independentista, però si nacionalista, per veure la solidesa de les seves afirmacions només cal recordar les paraules d’Artur Mas en les que deia que “el procés no té res a veure amb el nacionalisme “. No CDC no és nacionalista, CDC no actua com un partit nacionalista, no creu en els catalans, no fomenta la natalitat, no defensa a la gent de casa, CDC aposta per destruir tots els fonaments de la “nació catalana” a base d’importar ” nous catalans “, nom de la Fundació que presideix un dels seus dirigents, el fracassat i subvencionat Àngel Colom va afirmar que” Catalunya necessita un milió de nens immigrants “, una persona i un partit plens de complexos i de covardia.

CDC no és independentista, CDC no és nacionalista, CDC no creu en la nostra llibertat, ni en el nostre poble. Avui només SOM Catalans és un partit independentista i absolutament nacionalista, sense complexos, sense pors i sense ambigüitats.

Visca Catalunya lliure i catalana.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.