Chakir el Homrani, dimissió!!!

Chakir el Homrani, dimissió!!!

Fa uns dies, concretament el 3 de maig, la Coordinadora de Residències va presentar una denúncia de 95 famílies contra 11 centres a la Fiscalia de Barcelona. En la denúncia es plantegen fins a quatre delictes: omissió del deure de socors, vulneració del dret a l’assistència sanitària, denegació d’auxili i homicidi imprudent.

Esperem que la denúncia tiri endavant i acabi a on ha d’acabar, amb la condemna ferma del responsable últim de la gestió desastrosa de les residències d’avis, el conseller musulmà de quota multicultural Chakir El Homrani, sempre més preocupat per trobar diners per MENAS, sanitat gratuïta per il·legals i “integracions vàries” que pel que li toca.

Si “penséssim malament” diríem que les seves “preferències” estan copsades per “simpaties i “complicitats” amb els seus correligionaris que no pas en la dels catalans ….

Les coses estan així de trastocades a casa nostra: pel govern de la Generalitat ELS PRIMERS SÓN ELS DE FORA, EN CANVI PER NOSALTRES ELS PRIMERS SON ELS NOSTRES AVIS, LA NOSTRA GENT …. SEMPRE!!

Us deixem amb unes reflexions que ja vam publicar fa dies i que d’alguna forma emboliquen i “ajuden a comprendre” tot el que ara, amb la pandèmia, es pot dir que ha rebentat.

http://www.somcat.cat/els-avis-la-molestia/

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.