CiU, la contradicció insalvable a les municipals.

CiU, la contradicció insalvable a les municipals.

La portaveu de SOM Catalans, Ester Gallego, ha declarat que “CiU presenta una contradicció insalvable en les pròximes eleccions municipals, d’una banda pretén ser el garant del procés d’independència; per un altre porta en la seva candidatura a UDC, un partit que posa constants obstacles a l’avanç del mateix “, afegint “pretendre que el poble català accepti aquest frau, és mostra de la poca consideració de CiU cap al seu electorat”.

Ester Gallego, candidata a l’alcaldia de Vic per SOM Catalans, ha afirmat que “aquesta actitud de CiU és un símptoma més de l’abandonament i desinterés amb que tracta als catalans. Prova d’ells la tenim a Vic, on la seva gestió municipal en aquests quatre últims anys, ha estat realment pobre, sempre més preocupats d’afavorir als immigrants que de defensar als catalans”

Ester ha conclòs: “opcions com SOM Catalans, representen la renovació de la política i del nacionalisme català. Un nacionalisme sense complexos que té per primer objectiu defensar els drets dels catalans, avui relegats a l’oblit per CiU”.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.