COM CONSTRUIR EUROPA.

COM CONSTRUIR EUROPA.

Les eleccions europees s’acosten i el nerviosisme de la classe política immigracionista augmenta; el protagonisme de Matteo Salvini, el cas d’Àustria, el rebuig d’Orban a complir els dictats de la UE que obliguen a Hongria a acollir refugiats en contra de la voluntat democràtica del poble hongarès, són senyals que hi ha cada vegada més una major resistència a la dictadura immigracionista dels tecnòcrates de Brussel·les i d’Angela Merkel.

En aquest context cal referir-se a les declaracions de l’eurodiputat liberal belga Guy Verhofstadt, assenyalant que la UE s’enfronta a un dilema “o construir Europa o que triomfin el nacionalisme”. Guy Verhofstadt va anunciar el suport a la coalició que per a les eleccions europees encapçalaran els polítics antiidentitaris Macron i Albert Rivera.
Doncs no senyor Verhofstadt, no, s’equivoca de plantejament, les seves declaracions no són més que el reflex de la seva ideologia mundialista-jacobina, el seu concepte “europeu” abstracte i despersonalitzat no existeix, i menys si se li pretén donar contingut omplint el nostre continent d’immigrants aliens a les nostres cultures i als nostres pobles.

És precisament el contrari, Europa només pot triomfar si es construeix sobre les seves identitats reals, orgàniques, arrelades i centenàries. No és “europeu” en abstracte; si som europeus, és precisament perquè som catalans (o suecs, o polonesos o flamencs, o escocesos). Europa ho és a través dels seus pobles. Europa es defensa, defensant la identitat dels seus pobles, perquè els pobles són les manifestacions concretes i vives d’aquesta comuna civilització europea.

I només es podria construir una Europa política, a partir d’aquestes realitats concretes, no “inventat un europeu abstracte!”

Precisament per això nosaltres ens oposarem amb totes les nostres forces a la seva nefasta coalició política capitanejada pels no menys nefastos Macron i Albert Rivera, i estarem amb els nostres amics europeus treballant pel triomf de la coalició identitària liderada per Matteo Salvini.
Perquè la nostra lluita és per l’Europa dels pobles, l’Europa de les identitats. L’única Europa possible.

Enric Ravello.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.