Com “vendre motos” al poble català.

Com “vendre motos” al poble català.

Tercera manifestació de musulmans a Barcelona en rebuig del terrorisme, .. O com vendre motos al poble català.

La primera va ser dissabte a Rambles (http://www.somcat.cat/la-gran-manifestacio-musulmana/) Ja em vam parlar. De musulmans de veritat, extrets els col·laboracionistes autòctons, 150 si arribava.

La segona va ser diumenge (http://www.naciodigital.cat/…/man…/rambla/no/som/terroristes)
…. Dels 400 que diu la notícia la proporció era la mateixa, si els musulmans arribaven a la meitat, uns 200, ja feien prou.

La tercera ahir dilluns, és la de l’enllaç de la publicació. Poc més a dir quan la mateixa premsa de la multiculturalitat ha de reconèixer que..-“Si la presència musulmana no ha estat multitudinària sí que ha estat significativa, potent i punyent” (que traduït a l’idioma de la realitat són quatre gats)
Us recomanem, val la pena, veure el seguit de fotografies de la notícia i sobretot, en general del personal que va assistir, amb generositat podríem parlar d’entre 500 i 1000 musulmans?
En resum i sumant el total, la comunitat musulmana de (més de 400.000 a Catalunya) ens ha ofert la seva implicació …totalitzada en uns 1350.

Els números i la lògica són la millor vacuna contra els intents de manipulació multiculturals.

La comunitat musulmana “passa” del tema d’anar a fer rebuig dels fets ….. perquè a la fi, ells i els més extremistes islamistes, defensen el mateix, només els mitjans per aconseguir-ho són diferents.

http://www.vilaweb.cat/…/centenars-de-musulmans-condemnen-…/

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.