Compareixença de Puigdemont? Un nou atemptat contra la nació catalana.

Compareixença de Puigdemont? Un nou atemptat contra la nació catalana.

La compareixença de Puigdemont, flanquejat per Junqueras i Colau (a l’hora de sortir a la càmera aquesta n’és mestra) és com un segon atemptat contra el país, els catalans, els europeus i la mateixa Europa.
Sense imaginació ni fermesa, i sobretot gemegador. Aquestes són les paraules d’un president?…. Paraules buides
“Consternats com el món de bé”, ..”totes les civilitzacions i religions estan al costat de les víctimes”….”pau”….”tolerància” i tot l’arsenal del bonisme més naïf.
“Catalunya és, ha estat i serà terra de pau i d’acollida”.. per dir això quan acaben de colpejar-nos al cor de la nació i a l’artèria de la ciutat, s’ha de ser desvergonyit.

Coherentment, ni una sola paraula sobre les motivacions dels autors, la seva filiació politicoreligiosa, ni una referència a leitmotiv islamista o encara que sigui al jihadisme, res de res, tot és …… “anònim”.
Estem enfront d’un discurs digne d’un cupaire i per descomptat és el seu tarannà, sense cap dubte, el que l’ha marcat.

I per acabar el pitjor, el més ofensiu, el que ens enrabia. Cap proposta, cap paraula, cap intenció, cap indici de mides a prendre. Cap “això no ha de passar mai més i farem el que calgui”. No, només seguir com fins ara, com xais a l’escorxador i fins al proper i garantit, atemptat.

Estem en mans d’obnubilats, d’irresponsables, en mans d’una trepa que justament per això, nosaltres, des de SOM catalans, qualifiquen sens dubte com a RESPONSABLES del que ha passat i passarà.

Diguem prou!!

https://www.youtube.com/watch?v=WjnW2eqoUSc

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.