Comunicat de premsa de SOM catalans a Le Petit Journal Catalan en suport a la creació del moviment identitari Resistència.

Comunicat de premsa de SOM catalans a Le Petit Journal Catalan en suport a la creació del moviment identitari Resistència.

“SOM catalans vol estar present avui al costat dels nostres amics de Resistència. I ho vol fer de doble manera: amb la presència en aquesta sala de militants del nostre partit i amb aquest comunicat que us faig arribar personalment.

La nova divisió regional francesa és una nova mostra de jacobinisme negador d’identitats i de pobles. Però especialment negat al poble català, que no és ni tan sols reconegut com a regió, i aquesta ha de ser la nostra primera reivindicació, el reconeixement de l’existència del nostre poble i l’existència d’una regió exclusivament catalana amb capital a Perpinyà.

El proper 7 de novembre és l’aniversari del nefast Tractac dels Pirineus, que va separar administrativament a Catalunya Nord de la resta de Catalunya, però aquesta divisió no va afectar la consciència nacional catalana, perquè al nord i al sud dels Pirineus som una única nació, la vostra lluita és també la nostra.

Però Catalunya Nord -com en el sud- s’enfronta a un nou i terrible problema que afecta tota la nostra civilització, al qual els mitjans del sistema diuen hipòcritament “immigració”, quan es tracta d’una <invasió> programada que compta amb la col·laboració de tota la decadent classe política liberal-socialista. En aquesta qüestió de vida o mort, Resistència s’ha de convertir en la consciència de tots els catalans disposats a no lliurar la nostra terra als invasors musulmans, les seves mesquites, els seus clergues radicals, la seva jihad i els seus vels.

Resistència lluita avui per la nostra identitat, contra totes les amenaces a què s’enfronta. Resistència està cridada a ser l’associació de referència per als veritables catalans de Catalunya Nord, enfrontats al jacobinisme i a aquest suïcida multiculturalisme disfessat de ‘fals catalanisme’.

La vostra Resistència serà la victòria del poble català. Compteu amb tot el nostre suport i col·laboració.”

Ester Gallego, Presidenta de SOM catalans.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.