COMUNICAT DE SOM CATALANS SOBRE LES ELECCIONS AL PARLAMENT EUROPEU.

COMUNICAT DE SOM CATALANS SOBRE LES ELECCIONS AL PARLAMENT EUROPEU.

SOM CATALANS es felicita pel resultat obtingut pels partits nacionalistes europeus anti-immigració. Sobretot cal esmentar els èxits aconseguits pels nostres amics de la LEGA, que amb el 34% dels vots es converteix, amb molta diferència, en la primera força del país i també pel Vlaams Belang que progressa espectacularment a les eleccions de Flandes, mentre que al Parlament europeu ha triplicat el nombre d’electes, passant d’1 a 3. Això vol dir també que un gran nombre de persones amb les quals tenim un estret vincle personal i polític, ocuparan escons al Parlament d’Estrasburg durant la legislatura que ara comença.

Constatem que a tot Europa el vot anti-immigració puja en concordança amb l’oposició popular als dictats de les elits mundialistes de Brussel·les. Els pobles europeus no consentiran que aquesta classe política destrueixi i islamitzi la mil·lenària cultura europea.

Finalment desitgem que aquest corrent polític prengui ben aviat força a Catalunya, on és extremadament urgent aturar el procés d’immigració massiva i islamització, per això seguirem treballant, sempre amb el suport dels nostres aliats europeus.

Enric Ravello.
Secretari de relacions internacionals de SOM Catalans.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.