COMUNICAT SOM CATALANS DAVANT LES ELECCIONS DEL 12 DE MAIG.

COMUNICAT SOM CATALANS DAVANT LES ELECCIONS DEL 12 DE MAIG.

El pròxim 12 de maig se celebren noves eleccions a Catalunya. La convocatòria anticipada palesa la constant inestabilitat, provisionalitat, manca de projecte i de perspectiva de futur així com la incapacitat de lideratge de la classe política que ocupa les nostres institucions.

Reduït a les promeses incomplertes i incomplibles, a la regressió centralitzadora i a pactes vergonyosos, el debat polític electoral no aportarà cap solució als problemes reals que pateix Catalunya. No es parlarà de l’impacte de la globalització, de la substitució demogràfica, del dúmping salarial generat per la immigració massiva, de la manca de protecció social, de la pauperització progressiva de les nostres classes populars i de l’agressió constant al nostre sector productiu.

A SOM Catalans la data de la convocatòria ens ha impossibilitat poder organitzar candidatures electorals, com era el nostre objectiu inicial.
En aquesta situació fem una crida a l’abstenció, única resposta responsable enfront de la incapacitat política general i com a testimoni del nostre rebuig a TOTES les opcions que es presenten. La mentida processista, la manca de dignitat constant dels seus líders, la insistència centralitzadora dels altres, mereixen la resposta que deslegitima els seus discursos i els seus representants.

Finalment, volem fer esment a l’aparició de candidatures que es presenten com a “nacionalistes”, però veient els seus idearis i programes, és palès que no són res més que esmenes redreçadores i no pas, de cap manera, una alternativa al sistema. Per què?, perquè recullen tots els principis del mundialisme globalista: ideologia LGTBI, integració de la immigració extraeuropea, neoliberalisme-economia de mercat i una recerca ansiosa de correcció política. Això no és obstacle per reconèixer que la seva aparició respon a símptomes positius com ho ha estat el valor dels seus militants a l’hora de recollir avals davant de la pressió de grups marxistes i la coincidència ideològica amb alguns dels seus membres.

SOM Catalans continuarà treballant per crear una alternativa política, social, popular, identitària i nacional.

No hi ha comentaris

Publica un comentari