Comuns, un desastre pel districte de Ciutat Vella.

Comuns, un desastre pel districte de Ciutat Vella.

Quan una colla d’inexperts dogmàtics de la progressia i la multiculturalitat bonista governen Barcelona, és quan podem arribar a llegir les barbaritats més agosarades i encara a sobre explicades amb “naturalitat”.

Gala Pin.
La que va dir als veïns, quan es queixaven del desastre del Raval sud, que … “s’havien d’adaptar a la multiculturalitat”, això és textual.
La que enfront de les queixes de veïns o botiguers en un ple de districte els va dir que no estava disposada a escoltar segons quines coses i que se n’anava a jugar al basquet, .. per prescripció del metge.
La que apareixia en operatius de la G.U. contra la venda ambulant al costat dels manters i anava a les seves manifestacions.
La que ara, li han calgut “només” tres anys, conclou que la policia és imprescindible, conseqüentment això vol dir que en algun moment de la seva trajectòria ha arribat a pensar que sí que ho era.
La que té la barra de dir que la col·laboració entre mossos i G.U. és exemplar, res més lluny de la realitat.
La que dirigeix una regidoria que ha trencat ponts i diàleg amb les associacions de comerciants.
I finalment la que ha permès que el districte s’hagi desbordat de delinqüència, de brutícia i incivisme, especialment la situació a la Barceloneta que està fora de control …. i ara reconeix que no “sap que fer” enfront de la situació que ella i els seus ha ajudat a provocar.

Llegiu l’entrevista, respostes de catàleg per a la fi no dir gairebé res.

Tot un exemple del govern que tenim a la ciutat, és el govern del desgovern. Barcelona no s’ho mereix.

https://www.lavanguardia.com/…/entrevista-gala-pin-ciutat-v…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.