Condemnats a una jubilació de misèria?

Condemnats a una jubilació de misèria?

Si continuen les polítiques actuals de dispendis, de “desequilibri fiscal” (agreujat pel que Espanya s’emporta cada any de Catalunya) coadjuvades amb un desequilibri demogràfic insuportable, això és el que ens espera, i només estem que al principi.

–“Escrivá ha comparegut aquest matí a la comissió del Pacte de Toledo per explicar un escenari d’evolució del sistema de previsió amb tots els factors demogràfics i d’ocupació que, en general, ha qualificat d'”incertesa”. En aquest sentit, ha lamentat que totes les previsions demogràfiques realitzades pels organismes anys enrere hagin sigut errònies ja que han previst una població més gran de la que actualment existeix”.

Només des de polítiques nacionalistes …
–Situant el dret a l’ocupació com una qüestió social i no de mercat
–De promoció de la natalitat catalana
–De reordenament de les ajudes socials, “preferència nacional”
–De desfer-nos de les partides de milers i milers de milions que ens representa la invasió immigratòria descontrolada que patim.
–I sobretot com a marc general, de la preeminència de la política sobre economia, dels interessos i necessitats del poble per damunt dels interessos dels financers i de les multinacionals. (Lògica identitària enfront de la lògica liberal)

De tot plegat se’n diu sobirania, SOBIRANIA NACIONAL, la de veritat, la que pot exercir un estat nacional independent, no la dels “independentistes sense fronteres” ni de la resta de pallassos del mateix estil.
Només d’aquesta forma serà possible redreçar la situació.

SOM catalans.

http://www.elperiodico.cat/…/lautoritat-fiscal-calcula-que-…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.