Consideracions i aclariments sobre la immigració.

Consideracions i aclariments sobre la immigració.

De vegades, a força de notícies i fets relacionats amb la il·legalitat i la delinqüència, pot semblar que volem donar a entendre que tots els immigrants ho són o n’estan relacionats, com si diguéssim que són “mala gent”. També entre els seguidors i el que podem anomenar “àmbit general antiimmigració”, aquesta posició acostuma a prevaldre tot destacant sempre la relació immigració-delinqüència.

Que aquesta relació sigui incontestable no desdiu de la realitat, la majoria dels immigrants no són “mala gent”, és més, n’hi ha que són molt bona gent. Aquesta és una realitat i un argument que deixa coixa la posició més habitual i estesa, que podríem resumir en un: “S’ha d’expulsar als delinqüents i als il·legals”.

El problema de reduir el que significa i comporta la immigració a un afer de seguretat o fins i tot de caràcter laboral (que no són més que algunes de les conseqüències) és precisament aquest, que “l’acota” a un determinat àmbit i a més a més pot ser rebatut amb facilitat pels “multiculturalistes”.
S’acostuma a escoltar allò de: “Si treballem i s’integren (paraula mistèrica-tòtem que la fi tothom interpreta com vol i que mai ha estat aclarida) cap problema”.

Aquí és on arribem al moll de l’os, no es tracta que siguin bones o males persones, no es tracta que facin feina o no … No pas. La qüestió, la de veritat, la de fons sobre la immigració no és aquesta, sinó un altre que molts cops passa més desapercebuda, si bé cada cop menys. Patim un procés accelerat de SUBSTITUCIÓ DEMOGRÀFICA, que s’agreuja encara més per la nostra natalitat d’extinció, i aquest procés un cop assolit canviarà el nostre país, que ja no serà nostre, i …. el que és encara més greu, NO TÉ MARXA ENDARRERE.

És per tot això que la nostra proposta política, que no odia, que no pretén acusar a tots del que fa una minoria i que tampoc menysprea a cap grup racial o ètnic (a la fi els nacionalistes som aferrissats partidaris de la conservació de les diferències) gosa parlar de …..

No hi ha comentaris

Publica un comentari