Construint el partit nacionalista del poble català.

Construint el partit nacionalista del poble català.

Els resultats de les eleccions municipals a Vic no són els que esperàvem, però sí que són una bona ocasió per treure conclusions de la nostra primera cita amb les urnes. Ha faltat temps, els sis mesos d’activitat i propaganda no han estat suficients perquè els vigatans coneguessin les propostes de SOM Catalans. Estàvem absolutament convençuts que el nostre projecte connecta amb gran part de la població de Vic, però el problema no ha estat que no ens hagin votat, si no que no ens han arribat a conèixer. Nombroses anècdotes i comentaris del dia de la votació, així ens ho confirmen.

SOM Catalans ha arribat a la política catalana per construir l’únic partit capaç de parlar en termes de poble català, d’identitat i de defensa de la consciència nacional catalana. És un projecte sòlid i assumit pels militants i dirigents de SOM Catalans, com a compromís ineludible amb la nostra gent i amb la nostra terra.

SOM Catalans només ha començat la seva lluita política, en aquests propers mesos intensificarem els contactes amb simpatitzants de tot Catalunya per anar construint nuclis de suport arreu del país. SOM Catalans entén el moment actual de Catalunya com vital i prepara la seva maquinària per estar disponible en les pròximes cites electorals.

El combat per una Catalunya lliure i catalana està començant. Us esperem, Catalunya ens necessita a tots.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.