Continua la riuada delinqüencial.

Continua la riuada delinqüencial.

La imprudència criminal de l’estat, convertit en una bomba d’aspersió immigratòria, es palesa.

Xarxes de “menors” delinqüents, cada cop més violents, que en arribar a la majoria d’edat segueixen el … camí.
Són culpables?, sí, del tot, però el fet no atenuat la responsabilitat dels que sabent de la impossibilitat d’absorbir aquest tsunami immigratori, no solament l’han permès sinó que han ajudat a engrandir-lo. La Generalitat, com sempre, la més responsable amb els seus projectes de bonisme suïcida.

En altres paraules, amb un atur brutal dels nostres joves i un mercat de treball que intencionadament és cada dia més precari, que han de fer aquests joves immigrants que no tenen ni tindran lloc ni oportunitats a la nostra societat?, la resposta la tenim amb notícies com aquesta; i les conseqüències les paguem nosaltres, mentre que ells, que viuen en zones de “alt standing” amb vigilància i escortes, no pas.

Existeix un conveni Espanya-Marroc des de principis del 80 pel retornament dels menors … Que no s’aplica. La responsabilitat de l’estat és, així doncs, doble.

Siguin delinqüents o visquin de les pagues i subvencions, han de ser expulsats, pel seu bé i especialment pel nostre.

https://www.elperiodico.cat/…/operacio-policial-contra-llad…

Aclariment: les xifres que aporta la notícia segons les quals només el 18% dels menors immigrants en acolliment són delinqüents no ús les cregueu pas, és una manipulació de dades que juga amb les edats i les tipologies delictives, un altre dia en parlem amb més detall.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.