Convidats per la LEGA a la presentació del film “Red land”

Convidats per la LEGA a la presentació del film “Red land”

Afiliats de SOM Catalans vam assistir, el dimecres dia 23, a la presentació del film “Red “land”, invitats per la LEGA i VENICE FILM, que es va projectar a “cinemes Girona” de la ciutat comtal.
L’ocasió va comptar amb la presència de la cònsol italiana de Barcelona, del president del consell regional del Vèneto (a on fa uns dies és a aprovar una moció a favor de Catalunya i contra la barbaritat de la sentència judicial) que ha participat en la producció de la pel·lícula, d’Andrea Picchielli, cap de grup municipal a la ciutat d’Empoli i altres membres de la LEGA així com membres de la comunitat italiana entre els que volem destacar a Alessandro Zehentner, representant electe de la comunitat italiana de tota la zona est de la península Ibèrica.

Es tracta d’una pel·lícula molt ben feta, amb un argument molt interessant i que tracta el genocidi contra el poble istrio-vèneto per part dels partisans comunistes iugoslaus de Tito durant la segona guerra mundial. Un crim de guerra no silenciat però si amagat, com acostuma a fer el sistema quan els fets trenquen el motlle del políticament correcte i la versió “oficial” de la història.
En resum, un film identitari i molt recomanable.

Un cop més el nostre agraïment a la LEGA per la seva tasca i fidel aliança amb la nostra formació política.

Grazie LEGA.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.