Conxorxa contra la sanitat pública.

Conxorxa contra la sanitat pública.

D’un sistema de sanitat pública (aquesta rara avis europea en el món) equilibrat i de qualitat, al desequilibri i la desfeta. Aquesta és la conseqüència de la mala gestió, la corrupció i l’entrada de milions de persones, al sistema sense contrapartida-aportacions.

“La sanitat universal” és un mal concepte, només acceptable quan per “univers” entenem el NOSTRE UNIVERS, la nostra gent, els nostres connacionals, si no és així som davant d’un titular que augura al desastre.

Mentre “l’esquera” desferra el sistema sanitari públic amb les seves polítiques, “la dreta” i els liberals (dels quals l’exemple paradigmàtic és VOX) es freguen les mans perquè veuen camí obert a les seves propostes d’eliminar-lo i imposar el sistema tipus Estats Units.

Ara, els grillats que manen li volen cardar una altra puntada de peu a la ja desequilibrada balança. Com?, amb l’efecte crida més descarat al turisme sanitari, el frau (encara més) i l’eliminació de qualsevol control, que de fet, pocs en queden. La quantitat d’immigrants que fan servir la targeta sanitària d’altres és “el secret més ben guardat” de la seguretat social.

Aquesta mesura, en cas de dur-se a terme, empitjorarà encara més el sistema, les cues s’allargaran, l’atenció perdrà qualitat i més gent s’anirà cap a les mútues privades. Sabeu una cosa? ÉS EL QUE VOLEN.

Un cop més … Això ja ve de lluny, “esquerra” i “dreta” es complementen per fer implosionar l’estat del benestar i tractar d’establir el seu infern mundialista -“l’esquerra”- i globalitzat -“la dreta”-, que a la fi són les dues cares de la mateixa moneda.

La sanitat pública és un èxit incontestable, no permetrem que la destrueixin.

No hi ha comentaris

Publica un comentari