Creació de la Coordinadora dels Pobles-Pàtries d’Europa.

Creació de la Coordinadora dels Pobles-Pàtries d’Europa.

El retorn dels pobles-pàtria de l’Europa occidental a l’escena de la història i els trastorns geopolítics que comporta requereixen una unitat d’acció dels seus límits més conscients. Els moviments independentistes i autonomistes SOM Catalans (Catalunya), Resistència (Catalunya Nord), ADSAV (Bretanya), Leia Naziunale (Còrsega) i WAR RAOK (Bretanya) han decidit formar la coordinadora POBLES-PÀTRIA EUROPA, per tal de desenvolupar treballs polítics basats en anàlisis compartides i orientacions doctrinals comunes. Aquesta coordinadora, que s’espera expandir a altres estructures, fa públic un manifest que resumeix els principis ideològics subjacents a la seva acció.

MANIFEST.

Avui, Europa s’enfronta als més greus dels perills que han amenaçat la seva existència des del començament de la seva història. Els nostres pobles, submergits per una onada migratòria sense precedents, veuen que la seva realitat etno-cultural es dissolen irreparablement. La nostra cultura, les nostres identitats s’estan esvaint progressivament, rosegades per un estil de vida importat de més enllà de l’Atlàntic, d’una vulgaritat i un buit sense precedents. Els nostres valors sagrats, religiosos i patriòtics són ridiculitzats, la mateixa essència de la família es veu minada per lleis contra natura. L’origen d’aquesta agressió rau en el triomf de la ideologia mundialista.

Des de la caiguda de l’URSS, el Nou Ordre Mundial encarnat per l’imperialisme ianqui s’ha estès, mantingut i recolzat pel seu braç armat, l’OTAN. Els estats d’Europa occidental en règim de vassallatge des del final de la Segona Guerra Mundial no tenen la grandària ni els recursos per oposar-se a aquest poder. Encara pitjor, dirigit per les elits vinculades a les finances internacionals, són còmplices d’aquesta empresa de destrucció. La Unió Europea, poc més que un senzill mercat econòmic obert als quatre vents, va ser volgut des del principi per les xarxes Atlantistes i no té intenció d’adquirir el poder necessari per existir políticament.

Durant diverses dècades, els pobles d’Europa han estat intentant emancipar-se dels estats centralitzadors que els ofeguen. Aquest camí és la seva salvaguarda, perquè només els grups humans basats en vincles carnals seran capaços de resistir la globalització. No obstant això de nou un cop més, dins d’aquests moviments d’alliberament es van infiltrar els corrents adquirits en l’ideari de la globalització. Es neguen a reconèixer les realitats ètniques, i estableixen lleialtats als valors socials de l’extrema esquerra mentre fan palesa una ceguera mortal posant les seves esperances en la UE.

Per això, els moviments SOM Catalans (Catalunya), Resistència (Catalunya nord), Leia Naziunale (Còrsega), ADSAV (Bretanya) i la revista War Raok (Bretanya) han decidit unir forces dins de la Coordinadora dels Pobles-Pàtria d’Europa. Hereus dels moviments que, a principis del segle XX, van ser els primers a aixecar la bandera de les pàtries carnals, volem prendre el lloc que ens pertoca. Aquesta coordinació ens permetrà obtenir una millor visibilitat mediàtica, mostrarà als nostres activistes i als nostres pobles que el nostre corrent de pensament no està aïllat, sinó que, al contrari, demà serà capdavanter en les nostres lluites d’alliberament nacional.

Què volem?, En primer lloc, la fi dels “estats presó” i l’alliberament dels nostres pobles. Els estats engendrats per la repressió colonialista o la utopia de la il•lustració han de morir perquè floreixin els centenars de banderes de les pàtries nascudes de la fusió de la terra i el poble. A continuació, demanem el naixement d’un poder europeu auto centrat, unificat en la seva cimera entorn de les funcions primordials (exèrcit, dissuasió nuclear, diplomàcia internacional) i la construcció d’un bloc geopolític que uneixi Europa i Rússia, de Galway a Vladivostock. Aquesta aliança tindrà com a objectiu l’aparició d’un món multipolar, l’únic projecte alternatiu a l’hegemonia Atlantista. Aquests objectius polítics impliquen la desintegració de l’actual bloc de l’oest globalitzador i les ideologies i estructures relacionades. Els pobles-pàtria i la identitat seran el motor de les resistències contra la globalització a Europa occidental. És a partir d’aquests punts de suport que es construirà l’Europa lliure del demà.”

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.