CRÒNICA DE LA PRESENTACIÓ DEL NOU LLIBRE D’ANKE VAN DERMEERSCH.

CRÒNICA DE LA PRESENTACIÓ DEL NOU LLIBRE D’ANKE VAN DERMEERSCH.

Els passats 4 i 5 de maig, una delegació de SOM Catalans i de Dones Europees contra la Islamització-Catalunya composta per (Laia Escarrà, Sergi Laborda i Enric Ravello), es va traslladar a Anvers (Flandes) per participar en la presentació el llibre de la senadora del Vlaams Belang i presidenta de Dones Europees contra la islamització (VTI), Anke Van dermeersch.

El dia 4 al matí es va celebrar una roda de premsa en un cèntric Grand Café Rooden Hoed, prèviament hi havia hagut anuncis sobre aquesta roda de premsa a les ràdios i televisions flamenques per part de la també ex Miss Bèlgica, Tanja Dexters, prologuista del llibre . Durant la roda de premsa Anke, va fer referència a la seva nova obra, “A.N.K.E. #PolitikIncorrect “, que consisteix en un repàs biogràfic; des de la seva infància, a l’elecció com Miss Bèlgica, el seu pas per la televisió fins a la seva vinculació amb el Vlaams Belang, la seva carrera política i la seva lluita contra la islamització i en defensa dels drets de la dona. Durant la presentació vam poder conversar amb la sueca Sanna Hill, directora del diari nacionalista “Nya Tider”.
A la tarda, Filip Dewinter i altres membres de la direcció del Vlaams Belang, ens van fer una visita guiada per la ciutat d’Anvers, que va acabar en el mític bar nacionalista “El Lleó de Flandes”.

L’acte de presentació pública del llibre va tenir lloc al local The Vila d’Anvers, el matí del dia 5. En el mateix hi havia una taula rodona de dones lluitadores contra la islamització que eren entrevistades pel periodista holandès Sam Van Rooy, amic del conegut polític Greet Wilders. Van intervenir en la mateixa Neda Ària (Iran), Lisette Muntslag (Surinam) l’activista neerlandesa Rottie Chohan, la periodista russa Iryna Gonchanova, la sueca Sanna Hill que va fer referència a la perillosíssima situació en què viu Suècia a causa del caos multicultural, una de les pitjors d’Europa occidental. La coneguda activista britànica Anna Marie Water, que va apel•lar a lluitar contra la immigració però també a afirmar positivament la nostra identitat, i la nostra companya Laia Escarrà, que va descriure l’actual moment del procés de la islamització de Catalunya, i va assenyalar a la nostra classe política i mediàtica com a còmplices necessaris. (Aquestes intervencions es poden veure en els vídeos penjats al facebook de “Dones europees contra la Islamització-Catalunya)

https://www.facebook.com/Associaci%C3%B3-europea-Dones-con…/

Per la seva banda la nostra presidenta Ester Gallego, va enviar un discurs que es pot veure en els següents links.

http://www.estergallego.cat/…/lislamisation-de-la-catalogne…

http://www.estergallego.cat/…/normal-0-21-false-false-false…

La jornada va acabar amb una amistosa reunió al jardí de The Villa, on vam compartir impressions amb la resta de convidats i la direcció del VB. Finalment ens vam reunir amb la nostra amiga Hilde de Lobel, per planificar la presència d’una delegació del VB en la pròxima Diada.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.