CUP, grolleria i complicitat.

CUP, grolleria i complicitat.

DONES DE LA CUP: GROLLERIA I COMPLICITAT AMB L’HETEROPATRIARCAT ISLAMISTA.

“Bikini no; burquini, sí”: podria ser el nou lema d’aquestes “progres de pa sucat amb oli”.
Fa pocs dies les dones de la CUP van emetre un comunicat amb el mal gust de sempre en què afirmaven que “L’operació bikini se la passem per la xona”, per cert, una paraula amb clar component heteropatriarcal, opressiu i submís. Per descomptat cada dona pot tenir cura -o descuidar- el seu cos i el seu aspecte físic com consideri, però resulta curiós que les dones de les CUP se sentin “oprimides estèticament” pel que facin altres dones, i intentin ridiculitzar o atacar les decisions de les altres amb frases grolleres i esperit inquisitorial; el to d’aquesta campanya recorda clarament al Franquisme i a les posicions retrògrades de l’Església catòlica sobre el cos femení, anem l’heteropatriarcat medieval.

No són les dones amb biquini el que està pertorbant el panorama a les platges europees -a excepció de les inquisidores de la CUP-. Des de fa diversos anys hi ha un element nou que sí excusa el desgrat estètic de milions d’europeus: el burquini, o la moda de les immigrants i banyar-se vestides i tapades amb vel al mar, és una cosa que impacta, desagrada i representa la versió més extrema del masclisme, de la discriminació a la dona i de la desigualtat sexual. Curiós que la CUP no protesti per aquesta exhibició brutal de l’heteropatriarcat islamista!!

Aquesta és la hipocresia sense fi de les femi-inquisidores de l’esquerra europea, callades com submises nenes covardes davant el masclisme i la discriminació sexista de l’islam, però gamberretes com nenes de col·legi de monges contra el biquini. Res més retrògrad i antifemení i antifeminista que aquestes noies de la CUP.

Ester Gallego
Presidenta de SOM Catalans.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.