Cursets, facilitats i feina?.. Només si ets de fora.

Cursets, facilitats i feina?.. Només si ets de fora.

L’ajuntament de Barcelona perd els papers, mai millor dit, per trobar feina pels immigrants, de moment els seus invents costen als barcelonins centenars de milers d’euros.
–“Aquestes persones (parlen de 15 i volen ampliar-ho a 30) han passat per un procés de formació i l’Ajuntament els ha retribuït amb una beca per valor de 500 euros mensuals”, …. que sumen 7500 euros al mes i es convertiran en 15.000 amb l’ampliació.
Tanmateix: –“Els seleccionats participaran en una cooperativa que treballarà en mercats i fires venent productes de comerç just i de proximitat, instal·lats en 234 paradetes”.

Qui pagarà les “paradetes”?
Com es pot donar feina a il·legals?
Com ho permet l’estat?

Tot plegat enginyeria social d’anar per casa que després desapareix dels titulars. De fracàs en fracàs, els experiments “multis” surten cars, molt cars… A part que alimenten un efecte de trucada d’immigrants. Així, en l’hipotètic cas que un d’aquests experiments tingués “èxit”, a la fi estaríem igual o pitjor que al principi.

Per a SOM catalans la prioritat som nosaltres, ni un cèntim per promocionar a gent de fora mentre un sol català, UN DE SOL, passi necessitats.

http://societat.e-noticies.cat/colau-busca-feina-a-immigran…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.