Daria Dugin, heroïna de Rússia, .. heroïna d’Europa.

Daria Dugin, heroïna de Rússia, .. heroïna d’Europa.

Sigui aquest el nostre particular homenatge a la figura de Daria Dugin, filla d’Alexandre Dugin, al que alguns dels militants de SOM van tenir en el seu dia el privilegi de conèixer.

Des de SOM Catalans les nostres condolences i el desig que es faci una justícia ràpida i implacable als seus assassins.
Traduïm a continuació un article publicat al mitjà informatiu bretó identitari breizh-info.com

HOMENATGTE A DARIA DUGIN, PERIODISTA RUSSA, VÍCTIMA DELS BOJOS QUE VOLEN IMPULSAR UNA GUERRA MUNDIAL.

La nostra amiga i col·lega Daria Dugin, periodista i politòloga russa que recentment va concedir una entrevista a Breizh-info.com, acaba de ser covardament assassinada. Assassinada per carronyers que, òbviament, van apuntar al seu pare, Alexander Dugin, en un atemptat.

Enfront de les bombes, Daria Dugin, una jove amb un talent intel·lectual proporcional a la seva bellesa, només tenia la seva ploma, la seva veu, el seu valor i la seva impertinència per a defensar-se. Desitgem que descansi en pau, lluny, molt lluny dels seus assassins. Esperem que siguin eliminats ràpidament.

Recordem als nostres lectors com es va desencadenar la Primera Guerra Mundial. Des de fa diverses setmanes, assistim a una escalada: bombardejos ucraïnesos contra una central nuclear, exaccions contra soldats i civils, tant del costat rus com de l’ucraïnès, implicació creixent de l’OTAN i, per tant, dels estatunidencs en la desestabilització d’Europa (els estatunidencs gairebé no pateixen la situació de la guerra entre Ucraïna i Rússia, els europeus si, en tota la seva força), declaracions totalment bel·ligerants i preocupants d’Emmanuel Macron que, com un mal Churchill, anuncia vessament de sang, suor i llàgrimes al seu propi poble.

Hem de rebutjar avui el discurs dels que volen la guerra. Hem de rebutjar la conflagració del món, una conflagració òbviament desitjada per una petita elit que té interès en si mateixa (sempre hi ha gent que s’enriqueix durant les guerres). Hem de rebutjar el retorn de la guerra a Europa per interessos que no són els nostres, sinó “d’un país” que ha pretès ser “alliberador” des de la seva fundació i que, no obstant això, porta la mort, el caos i la desolació allà on va i on s’instal·la.

És urgent que els líders europeus treballin per a posar fi a aquesta guerra fratricida entre Rússia i Ucraïna. S’ha d’acabar amb la influència de l’OTAN en la zona i reforçar la col·laboració militar europea. Comprometent-se amb Rússia, que, com altres nacions europees, és una gran part de la nostra civilització. Deixem de veure’ns com a serfs dels ianquis, i com a predicadors internacionals. Hem de ser conscients que “nosaltres” no pesem res, demogràficament, enfront de la Xina, l’Índia, Rússia, Brasil…

És hora d’obrir els ulls i adonar-se que si demà hi ha una guerra, nosaltres, els indígenes europeus, serem les primeres víctimes. Víctimes humanes, però també econòmiques i socials. Realment volem la fi de la nostra civilització?
Daria Dugin, assassinada el 20 d’agost de 2022, era una periodista russa amb un punt de vista rus sobre els esdeveniments. Era una intel·lectual brillant, una jove espurnejant, desitjosa de debatre, de comprendre, d’informar, d’enfrontar-se, d’oposar-se verbalment quan era necessari a aquells, tant camarades com opositors, que no sempre entenien aquests punts de vista russos, sovint diferents dels nostres. No obstant això, cada vegada que vaig tenir l’oportunitat de conèixer-la, d’intercanviar opinions, sempre la vaig veure com una russa, però sobretot com una germana, una cosina, una amiga d’Europa. No estàvem d’acord en tot, però llavors, qui ho està? Perquè per a mi, Europa comença en Brest i acaba en Vladivostok. Perquè dues guerres civils en el segle XX haurien d’haver calmat la cremor de tots els bel·ligerants en aquesta terra (excepte els que sempre es beneficiaran d’aquestes guerres). Perquè encara que aquesta Europa sigui avui només un somni, val la pena lluitar per aquest somni tan volgut per Guillaume Faye. I que exigim als que avui fomenten la guerra en tot el nostre continent que detinguin les seves maniobres immediatament …. O acabaran enfrontant-se a la ira dels pobles d’Europa quan obrin els ulls.

Benvolguda Daria, vola lluny, al cel, amb els teus ancestres, lluny d’un món i una civilització que s’esfondra progressivament sota els cops dels bojos de la camarilla globalista.

Un pensament commovedor per al seu pare, Alexandre, que, a més de les amenaces que pesen sobre ell, ha de continuar vivint havent perdut a la seva filla, la persona més volguda i preciosa, “Requiescat in pace” Daria. I per als quals romanen en aquesta terra, que no oblidin aquesta fórmula: “Mantindrem”.

Yann Vallerie.

No hi ha comentaris

Publica un comentari