Davant els brutals atemptats succeïts a París el dissabte 14 de novembre, SOM Catalans manifesta:

Davant els brutals atemptats succeïts a París el dissabte 14 de novembre, SOM Catalans manifesta:

Que hi ha uns culpables, la majoria morts i sembla que un parell escapolits, però hi ha uns responsables, la classe política que ha permès i fomentat la immigració massiva a terres d’Europa.

Que ara és un moment en el qual un estat seriós i no infectat d’etnomasoquisme prendria, com a mínim, les següents mesures:

a) Suspensió dels acords Schengen si la Unió Europea no decideix “ipso facto” el tancament cautelar de les fronteres.

b) Suspensió de totes les ajudes, subvencions i beneficis als il·legals i “refugiats” i a continuació repatriació immediata, així com la de tots els condemnats judicialment que en cara romanen al país.

c) Destrucció als ports de les embarcacions que es fan servir per passar clandestins a Europa i retornament immediat de les que es localitzin al mar.

d) Expulsió, amb revocació de la residència si la tenen, i per començar, de tots els imams que facin propaganda islamista o donin suport a qualsevol tipus d’imposició de l’islam.

e) Iniciar, a mig  termini, una gran política de retornament, per invertir els fluxos dels immigrants.

O es prenen mesures  d’urgència, o els atemptats dels darrers temps no hauran estat més que l’inici del que en pocs anys sera una guerra  etno-religiosa en  terres d’Europa occidental.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.