De les bases de Manresa a ……

De les bases de Manresa a ……

Gran festa Intercultural organitzada pel programa “d’acollida” de l’ajuntament de Manresa. Es faran uns castellers per obrir la festa i tota la resta serà això INTER-cultural, de tot de tot el món a Manresa. El que toca és que cada poble i ciutat celebri, promocioni, visqui les seves tradicions, les pròpies del lloc, i que els que arriben de fora i com a gent que viu a Manresa accepti, respecti i comparteixi el que és propi del lloc on viu. DONCS AQUÍ FEM AL REVÉS, reneguem i neguem i suprimint el que són les nostres costums i tradicions per no ofendre als de fora i perquè evidenment no les accepten i celebrem TOTES les seves festes A LA NOSTRA TERRA. On està aquí el respecte? La integració que sempre ens han venut? Les nostres ajudes econòmiques SÍ que les volen perquè no volen la nostra cultura? Viuen aqui i estan MANTINGUTS PER TOTS NOSALTRES però no ballen sardanes ni menjen botifarra. No hi ha prou de parlar català, s’ha d’acceptar la forma de vida de la terra on vius i la que t’està mantenint, formar-hi part, participar-hi i estimar-la.

Amb aquesta festa queda clara la demostració de que viuen, mengen i es reprodueixen, els mantenim a Catalunya, als nostres pobles i ciutats però a ells la nostra cultura, història i terra se la passant per allà…LES AJUDES SÍ QUE LES VOLEN I LES EXIGEIXEN.

Aquesta màfia de la multiculturalitat, terra de tots i de ningú. És ni més ni menys que la destrucció dels pobles i ciutats de la seva identitat, la seva despersonalització, la seva desaparició i la seva mort ni més ni menys.

SOM Catalans, sense treva en la lluita per la identitat dels nostres pobles i de les nostres ciutats!!

http://www.naciodigital.cat/…/t…/dissabte/placa/sant/domenec

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.