Declaració de suport de SOM catalans a Resistència.

Declaració de suport de SOM catalans a Resistència.

Declaració de suport de SOM catalans per al nou moviment Resistència a la Catalunya nord.

SOM Catalans vol estar present avui al costat dels nostres amics de Resistència, i ho vol fer de doble manera: amb la presència en aquesta sala de militants del nostre partit, i amb aquest comunicat que us faig arribar personalment.

La nova divisió regional francesa és una nova mostra de jacobinisme negador d’identitats i de pobles. Però especialment negat al poble català, que no és ni tan sols reconegut com a regió, i aquesta ha de ser la nostra primera reivindicació, el reconeixement de l’existència del nostre poble i l’existència d’una regió exclusivament catalana amb capital a Perpinyà.

El pròxim 7 de novembre és l’aniversari del nefast Tractat dels Pirineus que va separar administrativament a Catalunya Nord de la resta de Catalunya, però aquesta divisió no va afectar la consciència nacional catalana, perquè al Nord i al Sud dels Pirineus som una única nació, la vostra lluita, és també la nostra
Però Catalunya Nord -com en el Sud- s’enfronta a un nou i terrible problema, un problema que afecta tota la nostra civilització, al qual els mitjans del sistema diuen hipòcritament “immigració”, quan es tracta d’una “invasió” programada que compta amb la col·laboració de tota la decadent classe política liberal-socialista.

En aquesta qüestió de vida o mort, Resistència s’ha de convertir en la consciència de tots els catalans disposats a no lliurar la nostra terra als invasors musulmans, les seves mesquites, els seus clergues radicals, la seva jihad i els seus vels.

Resistència lluita avui per la nostra identitat contra totes les amenaces a què s’enfronta. Resistència està cridada a ser l’associació de referències per als veritables catalans de Catalunya Nord, enfrontats al jacobinisme i també a aquest suïcida multiculturalisme disfressat de “fals catalanisme”.

La vostra resistència serà la victòria del poble català
Compteu amb tot el nostre suport i la nostra col·laboració.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.