Deixeu de dir mentides, ARA.

Deixeu de dir mentides, ARA.

Acostumats a veure com manega i manipula la premsa les notícies ja gairebé res ens sorprèn.
Però de vegades en veiem alguna que ultrapassa les dosis habituals.

Senyors d’ARA.CAT

Hi ha filmacions dels aldarulls que va protagonitzar els immigrants, naturalment no les mencionen ni donen cap enllaç a on es poden veure, no sigui que això trenqui …. motllos bonistes.

No és la policia la que afirma que es ven negar a ser reallotjats, malgrat oferir-los un altre lloc, és el mateix ajuntament.

Ni una menció al fet que portaven ocupant un hotel des de feia 5 anys, d’on juntament amb altres 800 persones havien estat desallotjats dies abans.

Cap explicació al fet que es van fer servir canons d’aigua perquè preparaven líquids inflamables amb petites bombones de gas i que en veure a la policia van ser ells els que van prendre la iniciativa violenta.

Per descomptat res a dir del que fet que les iniciatives de la marina de Líbia provenen de les informacions subministrades pels activistes identitaris de “Defend Europe”, una iniciativa sense precedents que ha demostrat la complicitat directa d’algunes ONG’s amb els traficants de persones, tant per missatges de ràdio com per fotografies i filmacions. És per això i no per altra cosa que aquestes ONG’s han abandonat les “tasques” de taxis d’immigrants a la mediterrània.

Per acabar senyors de l’ARA.CAT pot ser que mirin dues vegades que publiquen….perquè a on escriuen –“Des del tancament de les fronteres dels països bàltics” hauria de dir balcànics, en tot cas, que nosaltres sapiguem, encara no hi ha una ruta “bàltica”.

Tot plegat és el que passa quan conflueixen bonisme, ignorància, mala fe i bonisme.
Facin-s’ho mirar …. el seu deure és informar, no ser un altaveu de la multiculturalitat.

http://www.ara.cat/…/Tretze-ferits-enfrontaments-refugiats-…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.