Delinqüència, la plaga enquistada.

Delinqüència, la plaga enquistada.

Tants anys com fa que intenten minimitzar els robatoris i la delinqüència en general, tants anys fa que ens volen enganyar.

En 4 mesos més de 7500 denúncies només a Barcelona, més el % que correspon a la xifra negra (la diferència entre els fets reals i els denunciats. Evidentment moltes de les víctimes, sobretot si són turistes i la quantitat és minsa no denuncien) i les camuflades per les comissaries de mossos estadísticament declarades com “pèrdues” que és com es classifiquen estadísticament si la víctima no té molt i molt clar que li han sostret.

No tenim una dada definitiva, però pel que anem recollint, informacions que s’han de mantenir anònimes i d’altres estem en situació d’assegurar que aprox. el 90% dels autors d’aquests delictes són immigrants i que les famoses ordres d’allunyament són pràcticament paper mullat.

Però tothom tranquil, el portaveu dels mossos ens diu: –“Hi ha hagut un lleuger augment de 130 fets delictius, augment que considerem assumible perquè Barcelona ha tingut aquest estiu una forta atracció turística.”

Voluntat política i legislativa per reduir tot això?, cap ni una.

http://www.ccma.cat/324/60-denuncies-diaries-aquest-estiu-al-metro-de-barcelona/noticia/2755189/

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.