Democràcia real a Hongria.

Democràcia real a Hongria.

“Hongria sotmetrà a referèndum el pla europeu de reubicació de refugiats”

El president nacionalista d’Hongria, Viktor Orban, farà campanya pel ‘no’ a la imposició per part de la UE del pla de reubicació de refugiats. Afirma que votar ‘no’ és votar per la independència d’Hongria.

Això és el que anomenem ‘democràcia real’, preguntar al poble sobretot, inclús si està disposat a acceptar l’arribada de milers de ‘refugiats’ al seu país, en una època de crisi econòmica com la que patim, per ordre de la UE. Una UE que fa temps que els seus ciutadans han passat a un segon pla.

De la mateixa manera, Suïssa celebrarà un referèndum el 28 de febrer, a decidir: l’expulsió immediata dels estrangers que siguin condemnats per delictes.

Per descomptat, aquests referèndums són ben criticats pels multiculturalistes de l’esquerra, que tant s’omplen la boca amb la paraula democràcia, però que quan el resultat o la qüestió a debatre no són del seu gust, reaccionen amb tot el seu aparell propagandístic per fer-lis boicot. Curiós és que a aquesta crítica contra la democràcia del poble europeu, també s’hi oposen els capitalistes globalitzadors de dreta, que veuen en la immigració massiva que arriba a Europa mà d’obra barata per als seus interessos.

Des SOM Catalans volem que a Catalunya també es practiqui aquesta democràcia real, i es pregunti al poble català si realment està d’acord amb l’entrada massiva d’immigrants a casa nostra.

SOM Catalans.

http://www.elmundo.es/internacional/2016/02/24/56cdac6246163f3f178b466e.html

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.