Denunciem el fracàs i demanem la dissolució de la Fundació “Nous Catalans” subvencionada amb diners públics.

Denunciem el fracàs i demanem la dissolució de la Fundació “Nous Catalans” subvencionada amb diners públics.

Dirigida pel pluri-trànsfuga i multi-subvencionat, Àngel Colom, la fundació “Nous Catalans” pretenia fer-nos creure que, amb la seva activitat, aconseguiria la integració dels immigrants extra-europeus que, cada vegada en major nombre, s’estan instal·lant a Catalunya.

Aquesta fantasia, va quedar ahir rotundament desmentida amb les declaracions de la portaveu d’aquesta fundació, la marroquina, Latifa Al-Hassani, que va afirmar en una entrevista “no sentir-se  catalana”. Aquesta afirmació no és més que la constatació al més alt nivell, del sentiment generalitzat dels mal anomenats “nous catalans” que ni són ni se senten, ni mai se sentiran catalans.

En aquesta entrevista, Latifa Al-Hassani, afirma que sí que votaria sí a la independència, demostrant així que de la independència només espera mantenir les subvencions de les que viu. Hem d’assenyalar que també en aquest terreny, la tasca d’Àngel Colom, s’ha saldat amb el més rotund fracàs, com ell mateix va admetre que només 4.000 “nous catalans” van anar a votar el 9N, consulta que la majoria d’ells va boicotejar. El fet d’incloure als “nous catalans” en el cens electoral -ocurrència de CDC, recolzada per ERC i CUP- només ha servit per rebaixar el percentatge dels catalans que vam anar a votar per la llibertat de la nostra nació.

Tot plegat, per aquests motius demanem la immediata dissolució de la fundació “Nous Catalans”, els diners dels nostres impostos no són  per pagar mentides, fracassos i capritxos  personals de gent com Ángel Colom i Latifa Al-Hassani.

 http://societat.e-noticies.cat/no-em-sento-catalana-90841.html

1 Comment