Diada de Sant Jordi a Vic

Diada de Sant Jordi a Vic

El dia de Sant Jordi, patró de la nació catalana, membres de SOM Catalans vam estar presents en la nostra carpa instal·lada a la ciutat de Vic, venent les tradicionals roses i llibres als molts vigatans que es van passar per la nostra carpa.

Amb aquesta carpa vam voler retre homenatge a la figura de Sant Jordi, present en la història i en la iconografia de tots els Països catalans.

Som conscients que aquesta festa no encaixa en els paràmetres multicuturalistes que ara s’entesten a imposar a Catalunya. Ja sabem que la creu de Sant Jordi és “incòmoda” i que aviat els nostres covards governants començaran a rebre pressions de la comunitat musulmana per “canviar el caràcter” de la nostra festa. De fet hem de recordar que la directiva del Barça FC ja ha accedit a retirar la creu de Sant Jordi en els escuts de les samarretes que ven als països àrabs. És un primer senyal del que diem.

Nosaltres, SOM Catalans, seguim ferms en la lluita per una Catalunya catalana i en contra de la dictadura multiculturalista. I ho fem amb les nostres banderes, els nostres símbols i el nostre Sant Jordi.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.