Discurs d’Anke Van deermersch, 3 de juny, Barcelona.

Discurs d’Anke Van deermersch, 3 de juny, Barcelona.

Discurs pronunciat per Anke Van Dermeerschel, senadora del VB i presidenta europea de l’associació “dones contra la islamització” el dia 3 de juny.

Ladies and gentlemen
Senyores i senyors
Dear friends

El meu nom és Anke Van dermeersch. Sóc senadora belga.
Avui estic aquí per expressar públicament el meu suport a Enric Ravello i Ester Gallego per la publicació del seu llibre “Terra d’infidels. Contra la islamització de Catalunya “.

I a Ester Gallego especialment per la seva organització “Dones contra la islamització”, que porta la mateixa lluita contra la immigració islàmica i el seu impacte en els drets de la dona, que jo vinc desenvolupant des de fa molts anys
Les dones són les primeres víctimes de la islamització d’Europa. Necessitem aturar aquesta invasió, aturar d’importar l’islam, per d’importar la misogínia islàmica.

Com a política i senadora aquesta és la meva obligació, prevenir la misogínia de l’islam: Allà no s’estima a les dones!
L’Islam propaga l’odi. Odi cap als infidels, cap a les altres religions i societats, però també odi cap a la dona, a la qual se li considera inferior.

El símbol d’aquesta inferioritat és el vel, el cridaner símbol de l’opressió.
El taüt tèxtil del burca, però també el simple vel són els dos idèntics, només el nombre de cementiris tèxtils distingeix un de l’altre.

Això és pel que jo vaig ser el primer càrrec electe a tot Europa que va defensar la prohibició general del burca. Estic orgullosa d’haver estat l’arquitecta d’aquesta prohibició.
Però mentrestant el burca és introduït en les legislacions de Bèlgica, França, Suïssa i molts altres països europeus.
El burca, l’Alcorà i la xaria estan en completa oposició amb el nostre principi social de la igualtat de sexes i l’emancipació tan durament aconseguida.

A Europa, les joves troben la igualtat entre l’home i la dona com la cosa més normal del món. Les dones generalment creixen en igualtat de condicions dels seus germans, primers o altres membres de la seva família. La igualtat entre l’home i la dona és una de les bases principals dels Estats democràtics europeus, així que la dona pot afirmar els mateixos drets que l’home, política, econòmica i culturalment.

En les famílies immigrants, l’herència cultural i l’actitud cap als drets de la dona són freqüentment molt diferents. En molts països islàmics, d’on vénen una gran proporció dels immigrants, les dones són ciutadans de segona classe. Algunes famílies immigrants instal•lades a Europa, continuen tractant les dones com a tals. D’acord amb els ensenyaments islàmiques, no hi ha igualtat entre l’home i la dona, excloent la idea de l’emancipació femenina. En l’islam, la dona està considerada inferior, dèbil, maliciosa i intel•lectual i mentalment menys dotada. Per tant les dones són efectivament tractades com inferiors pels musulmans, i això xoca amb les societats occidentals on la igualtat entre els sexes és un principi fonamental.

A causa de la islamització d’Europa, la nostra cultura i la nostra societat està cada vegada més influènciada i dominada pels costums, les regles i les lleis de l’islam. A poc a poc la llei, la totalitària xaria, es va aplicant. És aquest procés de la islamització el que ha permès l’anomenada radicalització i els sagnants atacs als europeus en sòl europeu. A Europa, la llibertat d’expressió, la democràcia, la separació església estat, la igualtat entre home i dona són valors fonamentals que nosaltres no NO venem.

La nostra tolerància ha de parar on la intolerància de l’islam comença.

Estimats amics i amigues.
Els nostres principis fonamentals no han de ser sacrificats en nom de les fantasies multiculturals. És meravellós que dones polítiques com Ester Gallego, que entenen aquestes amenaces cap al futur dels nostres fills, formin part de l’organització internacional, “Women Against Islamizaction” de la qual “Dones contra la islamització” forma part .

“Women Aganist Islamization” és una associació internacional europea que s’oposa a la islamització de les nostres societats. La islamització creix gradualment i moltes dones no tenen ni idea del que està passant ni del que passarà en un futur pròxim. Tota dona europea per exemple, ha sentit parlar dels matrimonis acordats i forçats. El fet que tals matrimonis puguin ser interromputs pel marit en un moment donat simplement diuen tres vegades que “em divorcio de tu”, ja és molt menys conegut per les dones europees. En general, les dones reaccionen molt sorpreses quan s’assabenten que això també ja està passant al seu país occidental.

L’absència de coneixement i falta d’informació sobre l’islam i la xaria és preocupant, especialment perquè les primeres víctimes son elles. Difondre informació és el primer acte important de “Dones contra la islamització” en la nostra oposició a la islamització. Aquesta és també la raó per la qual sóc aquí a Catalunya avui.

Fa cinc anys, a Bèlgica, el centre d’Europa, es va fundar l’organització europea Women Against Islamization. Des de llavors intercanviem experiències sobre la islamització d’Europa perquè en els diferents països europeus es puguin prendre mesures coordinades contra la islamització d’Europa. Avui, “dones contra la islamització” ja està representades en més de 10 països europeus.

Senyores i senyors.

No noten que les feministes ja no lluiten pels drets de les dones?
Per què les feministes ja no lluiten pels drets humans bàsics, perquè això és el que són els drets de les dones?
Per què les feministes d’esquerres no lluiten per les seves tan estimades dones musulmanes i l’Islam?
Bé, és perquè defensar les dones contra la barbàrie de l’islam i la xaria es diu avui racisme.
Les lleis contra el racisme i el multiculturalisme ens volen impedir que denunciem la veritat sobre el fil que l’Islam ens planteja: Els delictes contra les nenes i les dones, com la neteja, l’assetjament sexual, els assalts i les violacions.

Les feministes fan els ulls grossos per donar suport o aprovar, quan les dones musulmanes es veuen obligades a obeir les regles misògines de l’Islam i la seva xaria. Per exemple, és incomprensible que les organitzacions de dones defensin el vel. Moltes noies i dones estan obligades a cobrir-se amb un vel, vel, nikab o burka. Relacionats amb l’islam són també fenòmens bàrbars com ara matances d’honor, matrimonis forçats, matrimonis de nens, poligàmia i mutilació genital femenina.

Benvolgudes amigues i amics.

Rebuig a excusar el que és inexcusable
Rebuig a excusar els inexcusables crims contra la dona que l’Islam propaga mitjançant l’Alcorà i la xaria
Rebuig a ser oprimida per ningú, sigui musulmà o no!

Dones contra la islamització és una organització europea de dones políticament actives que volen defensar la dignitat i la llibertat de les dones europees. Ens oposem a la institucionalització de l’Islam, al reconeixement de les mesquites, al subsidi de les associacions islàmiques, a les escoles alcoràniques i als imants. Encara que crec que la llibertat individual de religió ha de ser garantida – també per al que l’Islam es refereix – aquesta llibertat de religió mai no pot conduir a la violència, la discriminació o l’opressió de les dones.

Les feministes esquerranes que clamen i ploren per la discriminació més petita -i moltes vegades imaginària- de les dones occidentals en totes aquestes àrees segueixen sent sordes, cegues i mudes quan es tracta de la veritable i molt pitjor discriminació de les dones islàmiques a les comunitats immigrants a Europa. Totes les dones que viuen a Europa han de tenir els mateixos drets. Les nostres mares i àvies han lluitat tant de temps per obtenir els drets de les dones, nosaltres estem obligades a defensar aquests drets per als nostres filles i nétes.

Per això estic tan orgullosa d’Ester Gallego. Ella defensa la defensa de la dignitat femenina i la llibertat. Ella entén que també a Catalunya l’avanç de la islamització de les nostres societats occidentals, representa una amenaça significativa per a aquests valors. “Dones contra la islamització” desafien la institucionalització de l’Islam, l’autenticació de les mesquites, la subvenció de les associacions musulmanes, les escoles i mesquites de l’Alcorà, el pagament dels imants, etc. La institucionalització de l’islam donarà lloc a una societat musulmana paral•lela que propaga la discriminació contra les dones.

Malauradament encara la majoria de la gent no vol veure aquest inconvenient veritat: el fil que l’home musulmà planteja a les dones europees.

El que està succeint ara a l’Estat Islàmic, Iemen, Afganistan, Aràbia Saudita, en realitat tot l’Orient Mitjà està passant ja en els nostres països europeus i empitjorarà si no abolim l’Islam.
Els polítics occidentals tradicionals ja tenen les mans tacades de sang de moltes dones i nenes europees.
El fet que estigui aquí avui, donant suport a Ester i a la nostra lluita contra aquest subtil terror islàmic contra les dones fa que em senti molt orgullosa de tots vosaltres.
Nosaltres, tu i jo, estem lluitant pels nostres fills!
Per tant, estem lluitant contra el multiculturalisme,
En contra de la política europea d’asil.
Contra la immigració massiva
I especialment contra la islamització del nostre món occidental.
Una dona previnguda val dos!

Anke Van dermeersch
Belgian Senator – President ‘Women Against Islamization’

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.