Discurs pronunciat per Filip Dewinter, 3 de juny.

Discurs pronunciat per Filip Dewinter, 3 de juny.

Discurs pronunciat per Filip Dewinter el dia 3 a l’acte de l’associació de “dones contra la immigració” i SOM catalans.

Estimats amics i amigues.

En primer lloc vull agrair a la presidenta de Som Catalans, Ester Gallego per la invitació al passat congrés de Som Catalans. El Vlaams Belang sempre va donar suport a l’orgullós poble català en la seva lluita per la llibertat. El que ens uneix avui és la nostra lluita comuna per la independència, però també la nostra ambició de preservar la nostra identitat com a nació; Preservar la nostra civilització europea; Per preservar la nostra manera occidental de viure. A causa de la immigració massiva, s’està produint una espècie d’hostilitat a tot Europa. La intifada islàmica als carrers de les nostres ciutats europees té un sol objectiu: la dominació islàmica. Els més de 20 milions de musulmans a Europa volen que Europa es converteixi en Euràbia. No podem deixar que això passi.
La islamització amenaça la nostra forma de vida; Els nostres valors i estàndards; L’islam amenaça la nostra civilització europea. Estem lluitant contra la construcció de mesquites i minarets.
Estem lluitant
contra els valors, el símbol de la discriminació de les dones! Estem lluitant contra la matança ritual bàrbara d’animals. Estem lluitant contra “l’apartheid” musulmà i el islamfascisme!
Estem actuant així perquè som racistes incívics i perquè ens oposem a la llibertat de religió?

No! Estem actuant així perquè l’Islam no pertany a Europa. Els hàbits, les regles i les lleis d’aquesta religió endarrerida del desert no encaixen en la nostra cultura i civilització europees.
Per la majoria de les nostres llibertats i drets europeus moderns, com la llibertat d’expressió, la secularització i l’emancipació de les dones, moltes generacions van lluitar durant segles. No volem tornar a l’edat mitjana a causa de l’islam!

L’Islam és intolerant, sexista, fals i violent! I si hi ha persones que volen sotmetre’s voluntàriament a aquesta religió criminal: tenen el dret de fer-ho, poden fer el que vulguin, però en els seus propis països, a casa seva, no a casa nostra!
L’islam radical ens ha declarat la guerra. No avui, ni ahir, sinó aproximadament fa mil quatre-cents anys. Els atacs terroristes islàmics són merament un clímax trist, una batalla en una guerra continuada i contínua de catorze segles. L’Islam està en guerra amb Europa i l’Occident lliure. L’Islam només executa el que està escrit en l’Alcorà, i segueix l’exemple de Mahoma. Mahoma no era un profeta, sinó un senyor de la guerra que va vèncer i va silenciar als seus enemics amb violència, armes i sang vessada. L’Alcorà és una “llicència per matar” amb anomenats inconfusibles per lliurar la guerra contra els dhimi, els no musulmans. L’Islam no permet el mínim espai per a la interpretació de l’Alcorà, un llibre escrit fa mil quatre-cents anys. L’Alcorà ha de ser aplicat pels musulmans en un sentit literal, perquè és la paraula d’Al•là, i no s’aixequin dubtes sobre aquestes paraules. Això condueix a l’islam que és una religió medieval que xoca amb l’Iluminisme, el modernisme i l’humanisme tan típicament típics de l’Europa d’avui.

Senyores i senyors
No us deixeu enganyar, no existeix l’’islam moderat’. Us dono una recent cita del primer ministre turc Erdogan: “No hi ha islam moderat o radical. L’islam és islam i això és tot”. Acabarem amb ell, l’Islam està fundat per dominar el món. L’Islam és una religió imperialista que força els seus drets amb violència. És una evidència històrica que Europa sigui el primer i més important enemic de l’islam. Gairebé catorze segles Europa es resisteix a la islamització del seu continent. la primera invasió islàmica d’Europa va ser detinguda a Poitiers l’any 732 . la segona invasió islàmica va ser detinguda a les portes de Viena en 1683. l’assumpte és ara aturar l’actual tercera invasió islàmica en curs, i empènyer l’islam de tornada a on pertany: l’altre costat de la Mediterrània. L’islam radical està lluitant avui amb altres mitjans que abans: la simitarra ha estat substituïda per la bomba dels terroristes, però a part d’això menys ha canviat. l’únic canvi fonamental és que Europa ja no s’atreveix a resistir a la invasió islàmica i tendim a comportar-nos cada vegada més com dhimi (incrèduls)

Amics i amigues

L’islam no pertany a Europa, ni ahir, ni avui … ni demà. L’Islam és diametralment oposat a la nostra moral i valors europeus. L’islam és molt més que una religió, és de fet una ideologia política, un ordre social i un sistema jurisdiccional. L’Islam és una ideologia política, un ordre social i un sistema jurisdiccional que gairebé no ha sofert canvis des de l’època medieval. Tolerar, reconèixer i finançar l’islam a Europa, és rebutjar totes les conquestes i llibertats europees i tornar als dies més foscos de l’Edat Mitjana. Hi ha moltes maneres en què la islamització en curs d’Europa es revela. No només hem de cedir als principis fonamentals de la societat europea, sinó que també ens enfrontem a una bomba demogràfica. Va ser el president algerià Boumedienne qui va dir: “Un dia, milions d’homes sortiran de l’Hemisferi Sud per anar a l’hemisferi nord, i no aniran allà com a amics, perquè aniran allà per conquistar-los i heretaran Els fills de les nostres dones ens donaran la victòria.” de fet, Europa compta avui en dia fins a 50 milions de musulmans, mentre que només 50.000 van viure aquí fa un segle. L’Islam ha crescut fins a esdevenir la segona religió més gran d’Europa i en vint anys ciutats com ara Marsella, Malmö, Brussel•les i Birmingham la majoria dels habitants seran musulmans. Les dones musulmanes donen a llum de mitjana a 3 a 4 nens, mentre que les dones natives europees amb prou feines aconsegueixen una mitjana d’un 1.37 fills. Els números donen avantatge a l’islam. La població europea és conscient d’això i pot observar diàriament. Els europeus ja han tingut prou “burques, chadors, hijabs i caftans”, els europeus han tingut prou de la matança “ritual” d’animals, de la il•limitada aparició de mesquites, escoles alcoràniques i minarets, escrits àrabs i turcs en autobusos i tramvies, suficient menjar halal a carnisseries i botigues, del flux interminable de sospirs i demandes fetes per l’islam en benefici de la “tolerància multicultural” i l’anomenada “llibertat de religió”. Si volem salvar Europa, haurem de parar la islamització i acabar amb la marea verda de l’islam radical i totalitari.

Senyores i senyors

Si algú em pregunta si sóc xenòfob, responc: no, no m’oposo als immigrants sota la condició que es comportin, s’adaptin i es sotmetin a la nostra moral i valors. Si un em pregunta si sóc islamòfob, llavors responc fermament: “sí”, ja que estic preocupat per l’islam. L’error més gran que podem cometre a Europa és imaginar l’islam -per raons de correcció política- com una religió de pau i tolerància. L’Islam és de fet una religió de pau i tolerància, però malauradament només per a aquells musulmans que estan disposats a sotmetre’s a la voluntat d’Al•là segons l’escrit en l’Alcorà. Per als dhimi – els incrèduls – l’islam és una religió d’odi, de violència i intolerància. La islamofòbia no és simplement un fenomen de por, sinó que és el deure de tots els que volen salvaguardar el futur d’Europa. Europa vol dir Roma, Grècia, Iluminisme i arrels cristianes. Europa és un continent de castells i catedrals, no de mesquites i minarets.

És per això que no puc sinó emfatitzar el següent:
– Volem ser els amos del nostre propi país!
– Volem tornar Europa als europeus!
– Volem posar a la nostra gent en primer lloc!
Volem que els llocs de treball i els habitatges socials siguin per a la nostra gent primer!
Així és: Catalunya als catalans, Flandes als flamencs i Europa als europeus!

‘Catalunya pels Catalans, visca Catalunya lliure i catalana’.

Filip Dewinter

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.