Donald Trump, la victòria del realisme.

Donald Trump, la victòria del realisme.

Donald Trump, la victòria del realisme, l’últim article d’Ester Gallego, presidenta de SOM catalans.

Catalunya viu sota l’absurda fantasia multicultural, convertida en pensament únic per la premsa privada i pública, i ben subvencionada per JxS. Aquesta fantasia infantil, ingènua, feble i pusil·lànime que salta d’alegria amb l’arribada de centenars de milers d’immigrants que pretenen “integrar” per “enriquir” culturalment el nostre país, aquesta fantasia absurda i perillosa que demana “més i més refugiats” en un deliri d’autèntics irresponsables i tarats polítics, aquesta fantasia de teletubies, que és només això: una fantasia.

Una fantasia, convertida en deliri que provoca no només mal i inseguretat, sinó declaracions tan ridícules com les de Nació Digital, en què van afirmar que “Trump es convertiria en un candidat marginal per usar la islamofòbia” -aquest és el nivell del nostre periodisme -, o de Joan Saura, per a qui les bandes de delinqüents llatins eren “associacions culturals” -Trump ja ha anunciat la seva expulsió dels Estats Units- i d’idiotes subvencionats com Carod Rovira, amb el seu “islam a la catalana”, o Angel Coloms i els seus “nous catalans”.

Aquesta fantasia “multi-cultural” que provoca por i auto-censura. Ningú s’atreveix a dir les coses pel seu nom, ningú vol parlar d’excés d’immigració, ningú gosa a assenyalar els perills de la islamització, ningú pot parlar de la violència de les anomenades “bandes llatines”, molt menys afirmar la relació entre immigració i delinqüència. I, de sobte, tot aquest edifici fonamentat en el no res  cau, Donald Trump, parlant clar, donant solucions rotundes, assenyalant les mentides dels mitjans, culpant als lobbies, proposant la deportació d’il·legals i delinqüents, afirmant el perill de l’islamisme … és triat president dels Estats Units! Una cosa impensable fa pocs mesos, és avui una realitat política, Estats Units tria un president al qual els estúpids qualifiquen de “racista”, “xenòfobs” i tota la llista d’insults habituals. Doncs sí, senyors aquesta és la prova: “sí es pot” si es pot i s’ha de ser clar, realista, sincer en política, sense pors, sense estupideses, sense fantasies, sense autocensura. La gent està farta i volen que algú parli clar.

Tots  els que lluitem contra aquesta fantasia-malson progre del pensament únic, hem guanyat amb la victòria de Trump. I des SOM Catalans seguirem, com ho fan molts amics a Europa i al món, dient les veritats, perquè, com ja se sap “la veritat ens farà lliures”.

La meva més sincera enhorabona a Trump per haver derrotat a les urnes a l’estupidesa.

Ester Gallego.

Presidenta de SOM Catalans.

 

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.