DUC DE GAETA: LA IGNOMÍNIA DE LES FALLES.

DUC DE GAETA: LA IGNOMÍNIA DE LES FALLES.

Nova i patètica mostra de debilitat davant els fidels de la religió invasora. La Comissió fallera de Duc de Gaeta retira de la seva falla les figures de la Mitja Lluna i d’una mesquita, davant la pressió de les Associacions musulmanes que no volien que es cremessin aquests símbols.

Cal recordar que la “cremà” no és en cap cas un sacrilegi si no té un esperit purificador. En aquestes falles s’han cremat figures que representaven el Papa, a Crist i de la mateixa Mare de Déu dels Desemparats, patrona de València, sense que ningú protestes en absolut.

Encara hi ha qui segueix parlant de la “integració” dels immigrants, com si fossin cecs o incapaços mentals d’entendre el que passa cada dia. Els immigrants pertanyen a una altra realitat ètnica-històrica i psicològica i per tant mai entendran ni acceptaran els valors, els costums i les tradicions de la nostra.

Sense dubte, la següent exigència serà prohibir les festes de “moros i cristians” on es recorda la seva derrota històrica davant els conqueridors i repobladors europeus durant l’edat mitjana.

Uns sempre exigeixen, altres sempre cedeixen: és obvi qui va guanyant.

E. Ravello

SOM Catalans.

No hi ha comentaris

Publica un comentari