El basar vigatà.

El basar vigatà.

Vic, el rovell de la catalanitat, és farcida de comerços d’immigrants, als “badulakes” (“obrim quan volem i fem el que volem”) dels pakistanesos, als Kebabs, a les perruqueries i la resta cal sumar el “basars” xinesos, un lloc per comprar productes brossa a preu de brossa.

NI tan sols l’immigracionista barroer del 9nou.cat pot evitar de dir, naturalment sense dir-ho, el que s’ensuma al darrere d’aquest “comerços” tapadora.

Frases com “El personal és un misteri. Acostumen a haver-hi entre tres i sis vigilants”, respecte a la normativa ..”Alguns, però, la compleixen justet”, “A CentreVic, més que de competència parlen d’un “cert desequilibri comercial”, “Els preus són molt baixos, però la qualitat no està garantida”, “en teoria, passen inspeccions de treball”, i d’altres poden, a qui no està afectat de la malaltia immigracionista, de fer-se una idea del que són i representen aquestes botigues per a tots nosaltres i especialment pels comerciants de casa.

Tot plegat un calc de la situació arreu de Catalunya.

Des de SOM catalans tenim molt clares les solucions. Creació d’un organisme conjunt format per inspectors de sanitat, treball i policia. Controls exhaustius i rigorosos, especialment de les condicions higièniques, horaris, blanqueig de diners i contractacions fraudulentes per “legalitzar” immigrants.

Infracció detectada llicència rescindida i botiga tancada, si els seus titulars són culpables d’algun delicte, fora residència i expulsió immediata. Els familiars que el condemnat hagi pogut portar per la via del “reagrupament familiar”, en perdre la residència que “els empara” per residir a Catalunya, també i per descomptat també els “treballadors” que s’hagin legalitzat justificant d’haver treballat en aquests comerços.

Toca fer neteja i SOM catalans és l’escombra que necessita Catalunya.

http://el9nou.cat/osona-ripo…/…/vic-ja-te-16-basars-xinesos/

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.