El camí de la perdició.

El camí de la perdició.

La notícia aquest cop és prou clarivident, perquè malgrat parla d’immigració, ens “avisa” (inconscientment) amb dues paraules que precedeixen el titular: “canvis demogràfics”.
Recordem, en els darrers vint-i-cinc anys han entrat a casa nostra aproximadament 1.800,000 immigrants, la majoria i del tercer món excepte un minso percentatge d’europeus.

La natalitat dels immigrants és la que fa que la de Catalunya …. sigui “positiva” mentre que els catalans (sempre una mica més baixa que la de la resta de la península) vam entrar en natalitat negativa el 1982.
https://datosmacro.expansion.com/demograf…/natalidad/espana…
….. i des d’aleshores el fenomen no ha fet més que agreujar-se fins al punt de tenir una de les més baixes del món. Això ho sap la Generalitat de fa anys. Que ha fet per redreçar la situació, ajudes als catalans a remuntar la natalitat?, no pas, promocionar la immigració de forma descarada i continuada.

Els comptes i les extrapolacions a un parell de generacions són fàcils però no agradables de fer i els resultats són clars. Serem una minoria entre milions i milions d’africans i asiàtics que en un % aclaparador seran a més a més, musulmans.

Per això, principalment, per contrarestar aquest genocidi va néixer SOM catalans.
Farem el que podrem i més per revertir el desastre.

https://www.elperiodico.cat/…/catalunya-guanya-80000-immigr…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.