El creixent deliri d’Àngel Colom.

El creixent deliri d’Àngel Colom.

Europa sencera assisteix atònita a la brutal crueltat de l’anomenat Estat Islàmic, una espiral de violència assassina i de desraó delirant que impacta la consciència dels europeus, com si es tractés d’un malson llunyà. Però la dura realitat és que el malson, és real i no és llunyà; és més, una part important dels assassins ghijaidistes són “europeus de papers”, el que dóna una idea del perill en què viuen les nostres societats per culpa d’una classe política malaltissa que ha obert les portes a una immigració incontrolada, i descontrolada .

En aquest context, Àngel Colom, recordem, la persona de referència del Govern en temes d’immigració, va llançar aquesta setmana una felicitació a tots els musulmans instats al nostre país amb motiu de la “festa del sacrifici” una “festivitat” que recorda la submissió total a Alà i que es “celebra” degollant xais de manera brutal i sanguinària.

Aquest deliri creixent d’Ángel Colom és una greu amenaça per a la pau social i l’estabilitat de la societat catalana. En un país europeu, democràtic i civilitzat com el nostre no hi ha lloc per a aquestes aberracions islamistes. Aquesta vegada Colom, a més de fer gala de la seva crònica irresponsabilitat, ha ofès greument la sensibilitat d’aquest poble que no tolera cap tipus de tortura animal.

Algú ha d’aturar els deliris d’aquest funest personatge.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.