El degoteig d’agressions continua.

El degoteig d’agressions continua.

El degoteig d’agressions continua entre el silenci còmplice de la majoria dels grans mitjans.

–El dia 19, dijous, una dona salvatgement agredida quan estava banyant-se amb la seva família a Chateauneuf-sur-Charenteper, Franca. Els mitjans, els pocs que ho han publicat, s’encarreguen ràpidament de comentar que entre els agressors …. no hi havia cap magrebí, mitges veritats que són pitjors que les mentides.

–El dilluns dia dos apunyalats a l’estat de Virgínia als EUA, al crit de “Allahu Akbar”… I segons els diaris l’FBI tracta d’esbrinar la naturalesa de l’atemptat, quina burla.

–El dissabte un home de 57 anys i una dona de 66 han estat apunyalats quan sortien d’un festival per un islamista, al crit de “Allahu Akbar” a Oberhausen, Alemanya.

–Fa dos dies “una misteriosa explosió a Brussel·les, segons els diaris no se sap res… Però es descarta motius de terrorisme…
I avui la de l’enllaç, un policia apunyalat dintre de la comissaria per un islamista al crit de sempre…..

Aquest és el panorama real, i enfront d’aquesta guerra de baixa intensitat, el pitjor encara ha d’arribar, que ens ha estat declarada trobem els esforços desesperats de les grans cadenes de comunicació que en “plena harmonia” s’encarreguen de tirar pilotes fora i intenten absoldre als criminals i la seva ideologia amb la terminologia de cobertura habitual, llops solitaris, desequilibrats, frustrats i tota mena de falses justificacions per no “crear alarma”, és a dir per mantenir a la gent tranquil·la i … Enganyada.

Fa temps que vam augurar-ho, era el principi i empitjorarà fins que no hi hagi un canvi de mentalitat social i polític, un canvi que és avui dia qüestió d’autèntica supervivència de cara al futur.

Nosaltres ho tenim clar, molt clar.

http://www.lefigaro.fr/flash-actu/2016/08/30/97001-20160830FILWWW00169-toulouse-un-policier-poignarde-dans-un-commissariat.php

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.