El demà és identitari… o no hi haurà demà.

El demà és identitari… o no hi haurà demà.

El president d’Àustria no serà finalment Norbert Hofer, però no ens ha de quedar cap dubte de com han anat les coses.

La pírrica “victòria” només ha estat possible arreplegant a tots els nans globalitzadors, dreta, esquerra, “verds”, la resta de comparses i fins i tot el president de la UE, que ha fet campanya en contra del FPÖ. Només així han pogut “derrotar”, per uns miserables 30000 vots, a l’alternativa identitària pel país. Guanyar així no és res més que admetre una derrota de fons.

Si afegim als prop de 115.000 musulmans amb dret a vot, que no fa falta ser gaire intel·ligent per saber a qui han votat, podem concloure sense cap dubte que qui ha estat el derrotat és el poble austríac, un poble que sense el cavall de Troia instal·lat a casa seva pels immigracionistes, hagués guanyat el seu país per ells.

Ara els “guanyadors” clamaran i escridassaran fins a l’afonia, llançant al vent el resultat, però la realitat és que han perdut, que el FPÖ és el primer partit de l’estat i que el futur són faves comptades, i més quan “ells” continuaran endinsant encara més al país en el desastre globalització-liberalisme-immigració.

El demà és identitari, ..o no hi haurà demà.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.