El forat (“d’immigrants”) de la vergonya fa honor al seu nom.

El forat (“d’immigrants”) de la vergonya fa honor al seu nom.

Ahir un mort al forat de la vergonya (barri de la ribera del districte de Ciutat Vella).

El que no us expliquen ….. baralles SEMPRE entre immigrants (molts cops amb armes blanques) tarda si tarda també. Són gairebé sempre marroquins, amb algun “invitat especial” dominicà (els que tallen el bacallà a la zona pel que fa els estupefaents) i són indiferentment majors i menors d’edat pel control del territori. A la zona, amb epicentre “al forat” hi ha robatoris-estrebades a dojo, en general als turistes però també a la gent gran del barri (de nit és brutal). La venda d’estupefaents també és “una especialitat” del lloc.

L’homicidi d’ahir va ser, sense cap dubte, una revenja. Pràcticament sense contacte previ, un va tallar el coll amb un matxet a l’altre, un marroquí, que va durar ben poc. L’autor, que per les dades que hi ha ben segur que és de “la mateixa colla” va fugir en bicicleta.

El barri de la Ribera és un dels exemples paradigmàtics del que la immigració li pot arribar a fer a una zona. Encara no fa 25 anys era un barri de gent treballadora que es coneixia i es saludava pel carrer. Avui tothom que ha pogut ha marxat i només queda la gent més pobre o molt gran que no té diners per fer-ho.

…I així estem, cal repetir quina és l’ÚNICA solució?

https://www.ccma.cat/…/els-mossos-investig…/noticia/2970694/

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.