El full de ruta obre la porta als refugiats. El suïcidi per a Catalunya.

El full de ruta obre la porta als refugiats. El suïcidi per a Catalunya.

Les veus que negaven la relació entre delinqüència i immigració, per molt que posem l’orella, ja no s’escolten, el xiuxiueig és tan fluix que no el senten ni els seus propis defensors. L’argument ja és insostenible, especialment després dels esgarrifosos fets que van passar a diverses ciutats d’Europa i de forma massiva.

Alguns països d’Europa, sobretot a l’est, ja estan per la feina, mentrestant les manifestacions de rebuig, tendenciosament qualificades de “radicals” per la premsa, són el pa de cada dia.
Aquesta és la realitat.

Per altra banda, en una acció irreflexiva que qualifiquem de criminal per imprudència i xenòfoba envers els catalans, trobem aquest text al punt 7 de l’annex del capítol full de ruta, de la proposta d’acord cap a la independència. “7. Persones refugiades. A fi de poder donar resposta a la greu situació humanitària que viuen els refugiats, el futur govern ha de generar un marc de relacions amb l’Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR) amb l’objectiu de donar acollida i asil al màxim nombre de persones refugiades, més enllà de les decisions adoptades en aquest àmbit pel Govern espanyol”.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.