EL ISIS AMENAÇA BARCELONA. LA MESQUITA GIHADISTA DE RIPOLL CONTINUA OBERTA.

EL ISIS AMENAÇA BARCELONA. LA MESQUITA GIHADISTA DE RIPOLL CONTINUA OBERTA.

El ISIS ha tornat a amenaçar a Barcelona en un dels seus últims comunicats, no és la primera vegada que ho fa. Com en anteriors ocasions, cap reacció per part de la nostra classe política suïcida, que s’obstina a no afrontar un perill que amenaça tota la nostra societat.

Cada dia és una notícia o una altra sobre immigració, Estat islàmic, immigrants violadors a Catalunya, criminals, delinqüents, MENAs, atemptats, etc. Estem sota aquesta amenaça real que castiga i avança a Catalunya. Aquí encara abaixem el cap i ens defensem amb espelmes, amb més plans d’integració actius (pagats per nosaltres) i amb actes benèfics lloant als criminals i a les seves famílies i apartant i discriminant a les víctimes assassinades i silenciant a les seves famílies. El sistema juga a favor de l’enemic, si calles i no actues en formes part, plantem cara, defensem-nos ara, demà serà massa tard!!

Mentre les amenaces segueixen, les mesquites radicals segueixen obertes i els imams radicals continuen proclamant el seu discurs de l’odi.

Ripoll en sap molt d’això, per desgràcia queda ja marcada a la seva història, com el poble dels terroristes gihadistes. No oblidem que els atemptats de Barcelona i Cambrils es van organitzar des de Ripoll, i els criminals eren joves molt bona gent i molt “integrats” al poble, com qualsevol de nosaltres eh, això diuen des de l’ajuntament i ningú creu.

La mesquita de Ripoll segueix “formant fidels…”. Nosaltres continuem dient que cal tancar-la.

Ester Gallego
Presidenta de SOM Catalans.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.