EL MÓN IMAGINARI DELS JOVES.

EL MÓN IMAGINARI DELS JOVES.

“Qui domina la joventut, domina el futur” és una coneguda afirmació que s’ajusta bé a la realitat. És clar, qui aconsegueix imposar els patrons a seguir i els models a imitar en la joventut d’una nació, té grans possibilitats que aquesta joventut, en arribar a la seva maduresa, és a dir en termes polítics, al poder, repeteixi i imposi aquests patrons en què ha estat educada.

Avui assistim a una autèntica obsessió per part de l’elit mundialista dominant per imposar els seus anti-valors a la joventut catalana, europea i occidental. En realitat hauríem de parlar d’un veritable “atac”, que consisteix en la destrucció dels valors, en l’oblit de la història, en el debilitament de la personalitat i en la ridiculització del dimorfisme sexual.

Als joves d’avui la tradició els sona a “carca”, això és el que els ensenyen a les escoles, a ser tan despersonalitzats com sigui possible i a col·leccionar les màximes etiquetes socials, en unes xarxes socials on les aplicacions per a aquests joves cada vegada potencien més el curt, l’immediat, l’efímer, en comptes del que sòlid, elaborat i profund.

Avui, en els mitjans de comunicació i a les escoles de Catalunya, qualsevol cosa val mentre no sigui recuperar els valors ni res que pugui sonar a Tradició.

Però aquest artifici pot tornar-se en contra seva. La joventut té aquesta tendència innata a l’atrevit, al transgressor, a l’heroic, al romàntic, per això sempre estarà potencialment fascinada per descobrir “qui és” el seu poble, quines són les seves gestes i els seus herois, i quin és el futur a conquerir.

Siguem capaços d’inspirar a la nostra joventut, és la gran tasca que tenim com a identitaris i nacionalistes. Un desafiament del qual cal sortir-ne vencedor, perquè així guanyarem el futur.

Ester Gallego.

Presidenta de SOM Catalans.

No hi ha comentaris

Publica un comentari