El papa i la immigració.

El papa i la immigració.

Com a Europa no tenim gent necessitada, el papa ha d’anar a Lesbos a buscar musulmans per donar-los allotjament i feina. Sembla que de cristians, refugiats o no, o no n’hi ha o no l’interessen gaire.

El conjunt de la notícia és d’un endolciment artificial i manipulació sentimentalista que arriba al ridícul.

Concretem-ne unes quantes a l’atzar.

-Parlen de “l’amenaça” de retornar-los a Turquia. On és l’amenaça?, o potser donem per fet que a Turquia són una colla de salvatges. Si és així, com és que alguns volen fer-la ingressar a la UE?
-Les imatges s’ha preparat, homes, dones i nens, quan sabem per dades que aproximadament el 70% dels immigrants-refugiats són homes joves.
-En el paroxisme de les mentides el reporter ens diu que com aquests dotze musulmans representaran el 2% de la població vaticana (un estat que ara per ara té 0% d’immigrants) la resta de països d’Europa haurien d’acollir-ne…6 milions. El fet és que, per exemple, a Catalunya ja en tenim un 20%, …. però això no toca dir-ho.
-Un darrer toc d’atenció, veieu d’on són els de la foto?

La “feina” del papa en les actuals circumstàncies, quan casa nostra ja fa més de 15 anys que pateix una immigració massiva i descontrolada, són una burla i els que encara és pitjor, una traïció als europeus, que som els envaïts, i sobretot als mateixos catòlics.

http://www.ccma.cat/324/el-papa-visita-lilla-de-lesbos-per-donar-suport-als-refugiats-i-retre-homenatge-a-les-victimes/noticia/2726333/

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.