El parany dels MENAs.

El parany dels MENAs.

Marroc, un estat que l’any passat va inaugurar un AVE, que fa pocs dies ha formalitzat la compra de 25 avions de combat F16 i la modernització dels que ja té (un contracte que volta els 4700 milions) i que per arrodonir-ho té un rei que s’ha comprat un veler de 90 milions d’euros.
Doncs bé, aquest estat, que a més a més ja fa molts anys que té declarat un conflicte de baixa intensitat contra l’estat espanyol (una guerra en la qual els fronts principals són la immigració, el finançament de mesquites i les “exportacions” d’haixix) no té gens d’interès a recuperar els menors escapolits del país, de fet la veritat és que no solament no té gens d’interès … És que pràcticament ens els envia.

Cal saber tot això i després fer el trencaclosques amb la conducta dels nostres governants que no solament toleren l’arribada dels menors sinó que en el cas Catalunya, la promouen.
Encaixar totes les peces ens porta a conclusions d’una gravetat tal que sens dubte ens permeten qualificar aquestes conductes com alta traïció.

https://elpais.com/…/2019/07/09/gente/1562690935_169652.html

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.